Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.00 secunde)
Convocarea forumului suprem de conducere liberala la jumatatea distantei intre Congresele ordinare a fost explicata diferit, de-a lungul ultimelor saptamani, de catre lideri PNL.
Popa a sustinut ca este cat se poate de evident ca presedintele Basescu "este strabatut" de o sete de razbunare fata de pensionari si vrea sa le dea o lectie, deoarece doar 20 la suta l-au votat.
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu. ... Lucrurile sunt cat se poate de simple.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
Atunci cand vorbim despre rezultatele exceptionale ale USL si dezastruoase ale PDL de la alegerile locale. ... Va trebui sa ne raportam exclusiv la numarul de mandate. Din aceasta perspectiva, USL detine 88 la suta dintre consiliile judetene si 65 la suta dintre primarii.
Ce planuri pregatesc PDL si Traian Basescu dupa referendum Analistii politici au identificat trei scenarii pe care PDL le-ar putea aplica in perioada post-referendum, plecand de la o miscare aparent neimportanta din interiorul partidului.
Într-o conferinta de presa, responsabilii companiei au considerat ca acesta reprezinta "o oaza de liniste", care va trece cu bine criza, rata de profit a gamei de modele din acest proiect low-cost fiind anul trecut aproape de tinta fixata, de 6%. Renault prefera sa trimita muncitorii de la Pitesti in somaj tehnic, platiti cu 85 la suta din salariu, decat sa reduca preturile.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta. Cu cat termenul se apropie de final, cu atat creste aglomeratia de la ghisee.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta. Cu cat termenul se apropie de final, cu atat creste aglomeratia de la ghisee.
In 2010, pretul combustibilului a crescut cu 30 la suta, iar in acest an s-au inregistrat pana acum alte sase scumpiri. Din totalul costurilor de transport, procentul ocupat de cheltuielile cu combustibilul este de 40 la suta, cel mai ridicat din Europa, Romania fiind la acest capitol egala Bulgariei.
La 5 mai este marcata, anual, Ziua Internationala a Moaselor, lansata de Confederatia Internationala a Moaselor la sfarsitul anilor 1980. ... Asociatia Moaselor Independente (AMI) a fost infiintata in anul 2013 de catre un grup de moase licentiate si studente la facultati de moase.
Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, ezita sa se pronunte transant in favoarea lui Adrian Nastase sau a lui Ion Iliescu pentru preluarea presedintiei partidului, declarand ca nu si-a format un punct de vedere suta la suta.
Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - Si eu daca as fi stat doar la televizor, fara sa ma uit in deciziile CCR, pe ceea ce a adoptat guvernul, as fi iesit in strada revoltat.
Potrivit barometrului de opinie, realizat in perioada 5-19 mai, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 65 la suta din optiunile electoratului, fiind urmat de Adrian Nastase cu 15 la suta si de Mircea Geoana cu sase la suta.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase, dupa cum rezulta din ultimul sondaj de opinie realizat de IMAS luna aceasta. La polul opus se situeaza presedintele Traian Basescu si Alianta PNL-PD, in care electoratul continua sa aiba cea mai mare incredere.
Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a primit de la casa nationala numarul persoanelor care vor beneficia de acesti bani.
Presedintele PD Dolj, Radu Berceanu, apreciaza ca nu doar formatiunea democrata l-a ajutat pe Traian Basescu la referendum, ci si seful statului a ajutat PD sa creasca in preferintele electoratului.
Social-democratul a afirmat, miercuri, la Craiova, la o dezbatere regionala pe tema absorbtiei fondurilor europene ca o crestere de 39 la suta, asa cum a fost prevazuta in proiectul de buget pe 2008, nu este decat un "vis erotic"".
google-analytics.com