Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (3.75 secunde)
Reprezentantii Guvernului se vor intalni la 25 ianuarie cu o delegatie a Fondului Monetar International pentru a discuta despre un memorandum suplimentar de politici economice pentru modificarea acordului stand-by incheiat in 2004, a anuntat la sfarsitul anului trecut ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu.
Echipa de negociatori a Fondului Monetar International revine la Bucuresti, in cursul zilei de astazi, 14 iunie a.c., pentru o noua runda de discutii cu oficialitatile romane.
Anuntul mentioneaza ca MFP ofera spre vinzare un pachet majoritar de actiuni de pina la 1.122.750 de actiuni, reprezentind o participatie de pina la 75 de procente, dar nu mai putin de 748.501 actiuni, reprezentind 50 la suta plus o actiune, din totalul capitalului social CEC.
Dupa mai bine de o luna de incertitudini stirnite de efectul majorarii tarifelor administrate, tinta oficiala privind inflatia in acest an a fost revizuita de la 7% la 7,5%. Anuntul a fost facut ieri de guvernatorul Mugur Isarescu la lansarea primului Raport trimestrial asupra inflatiei.
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit vineri la Palatul Victoria, cu delegatia Fondului Monetar International, condusa de Emmanuel van der Mensbrugghe, prilej cu care a fost stabilita agenda discutiilor pe marginea bugetului pe 2005, perspectivei constructiei bugetare pe 2006 si a coordonarii politicilor macroeconomice.
Ministerul Transporturilor ar putea introduce o taxa 5 euro la fiecare suta de kilometri pe autostrazile care vor fi date in folosinta de acum inainte, a declarat recent, intr-o emisiune televizata, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Acestia au strans date despre 229 de bulevarde din 45 de tari si au alcatuit un top al locurilor unde daca nu aveti buzunarul doldora de "verzisori" puteti merge doar cel mult pentru a va uita la frumusetile din vitrine.
Avem cel mai mic parc de autovehicule, dar suntem fruntasi la daune.
Potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, in perioada ianuarie-mai principalele resurse de energie primara au totalizat 16 mii 798 de tone echivalent petrol.
Conform declaratiilor reprezentantilor Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, pana in prezent doar 60 la suta din programul-plan au fost pregatite pentru insamantare. ... 581 de hectare de teren arabil, au fost arate 131.
El reprezinta, de fapt, o limita sau un prag minim de plata a impozitului, ceea ce inseamna ca firmele vor achita ca si pana acum impozitul de 3 la suta din venituri (microintreprinderile) sau de 16 la suta din profit (celelalte firme), dar nimeni nu va plati mai putin de 500 de euro (plafonul minim).
"Avem una din cele mai mari rate de parasire a scolii inainte de incheierea invatamantului obligatoriu de 10 clase, respectiv de 18%", spunea de curand, intr-o emisiune la Antena 3, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... Este o abordare ce corespunde orientarii existente la nivelul institutiilor Uniunii Europene.
OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara? ... In Romania, in ultimii 30 de ani s-au cumparat la stat maximum 5-6 acceleratoare. ... - La dvs.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Strategia taberei Basescu pentru alegerile parlamentare PDL si satelitii vor promova absenteismul la vot Constienti fiind de faptul ca nu vor reusi sa castige scrutinul din decembrie, Traian Basescu si apologetii sai din PDL si partidulete afiliate - care, impreuna compun impreuna pompos intitulata Alianta Romania Dreapta, incearca sa diminueze cat mai mult posibil scorul electoral al USL.
Accizele pentru tigarete se vor majora cu aproape 25%, iar acciza la alcoolul etilic va creste cu 18%, incepand cu 1 iulie.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
google-analytics.com