Cautare

16302 de rezultate pentru "cat la suta au" (7.99 secunde)
Asa zice lumea, asa zic si eu, desi chestia asta nu se refera si la mine. Cam asa s-ar traduce si mai pe romaneste principala concluzie a unei cercetari realizate de INSOMAR la sfarsitul lui ianuarie 2009, data publicitatii lunea trecuta.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
Politicienii au cautat metode mult mai sofisticate pentru a-l ascunde si, de aici, s-a ivit o lupta surda si obositoare pentru „demascarea“ acestora.
Senina si politicoasa ONU aduce la inceput de martie un omagiu mai degraba vulgar, printr-un raport al Uniunii Interparlamentare (UIP), care anunta ca in 2006 numarul femeilor reprezentate in structurile de putere a atins un nivel-record, 17 la suta din clasa politica mondiala ajungand sa fie formata din reprezentante ale sexului zis slab.
Si daca basistii nu se duc la vot? ... Pentru ca se observa cat se poate de clar ca PDL se opune oricarei formule prin care sa fie facilitat un larg scrutin la referendumul din 29. ... Ci pe neprezentarea in numar suficient de mare a romanilor la urne.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Proiectul de norma a Bancii Nationale a României, prin care se va renunta la obligativitatea avansului de 25 la suta pentru creditele imobiliare si ipotecare, i-a bucurat pe multi dintre cei care doresc sa construiasca o casa.
Proiectul de norma a Bancii Nationale a României, prin care se va renunta la obligativitatea avansului de 25 la suta pentru creditele imobiliare si ipotecare, i-a bucurat pe multi dintre cei care doresc sa construiasca o casa.
31,2 miliarde euro, la 1 ianuarie.
FARCAS) Acum 50-60 de ani, entuziasmul privind cucerirea Cosmosului era la culme. Au fost lansate primele nave si sonde spatiale.
Legea electorala, aranjata ca in 1946 Discutiile recente dintre Traian Basescu si PDL, de duminica 15 noiembrie a.c., au vizat in special chestiuni electorale, chiar daca oficial s-a anuntat ca se discuta legea Bugetului.
Autoritatile au modificat legislatia referitoare la modernizarea sistemelor de furnizare a agentului termic, dand voie firmelor care exploateaza si intretin repartitoarele sa desfasoare aceste activitati chiar daca nu toti locatarii si-au montat respectivele instalatii.
Solutia la care femeile pot apela Infertilitatea reprezinta astazi o problema cu care se lupta tot mai multe cupluri din Romania. ... In prima categorie care reprezinta 10-15 la suta din pacienti, intra femeile care se confrunta cu probleme de ovulatie.
"Accizele se calculeaza la un curs din luna octombrie". ... Este socant ca un ministru de finante sa aiba doar "impresia" despre cursul de referinta leu-euro la care se calculeaza una dintre principalele contributii la bugetul de stat al Romaniei, si anume contributia din accize.
Aceasta a subliniat ca PSD va exercita controlul parlamentar asupra actualului guvern prin intermediul intrebarilor si interpelarilor si va insista pentru rectificari bugetare acolo unde amendamentele PSD nu au fost admise cum ar fi compensarea in procent de 90 la suta a medicamentelor pentru pensionari sau majorarea la 600 de lei a salariului minim pe economie.
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 "Spuneam eu, intr-un interviu la MEDIAFAX sau RFI, ca, dupa parerea mea, cel mai normal ar fi sa candideze la Primaria Capitalei cel mai bine clasat, am zis eu doamna Udrea.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
google-analytics.com