Cautare

16302 de rezultate pentru "cat la suta au" (8.46 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Sa fim extrem de atenti la miscarile din aceste zile ale UNPR. ... O dezvaluire facuta in cursul noptii trecute la OTV este inca si mai elocventa.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii aprilie de 3,9 la suta, mai mica decat cea din luna martie cu 0,3 puncte procentuale si mai redusa cu 0,6 puncte procentuale fata de cea din luna similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
In primul trimestru din 2014, 34 la suta din atacurile informatice erau originare din China - in scadere in raport cu trimestrul patru al anului 2012, cand China a fost la originea a 41 la suta din aceste atacuri informatice, conform Akamai, scrie Yoda.ro.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
cu 44% din voturi, USL poate sa-l demita pe Basescu, inainte de a forma noul guvern Intalnirea cu partidele, de la Cotroceni, este vazuta de pedelisti drept o ultima ocazie pentru o solutie negociata.
De asemenea, CNP estimeaza o scadere mai putin semnificativa a productiei industriei usoare in anul 2008 fata de 2007, adica de 2,2 la suta, fata de scaderea de 8,6 la suta consemnata anul trecut.
Utilizatorii au primit un mesaj pe e-mail care parea a fi trimis de BCR si care incerca sa ii convinga sa intre pe o pagina de web speciala.
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii mai de 3,8 la suta, mai mica decat cea din luna aprilie cu 0,1 puncte procentuale si mai redusa fata de cea din luna mai a anului trecut cu 0,3 puncte procentuale, a anuntat miercuri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Dezbaterile in ritm alert la regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului si adoptarea rapida a acestora in scurt timp creeaza conditiile inceperii discutiilor la bugetul de stat pe anul viitor.
Doar 35 la suta dintre romani se declara multumiti de activitatea guvernului, reiese dintr-un sondaj INSOMAR dat ieri publicitatii. ... La polul opus, prestatia presedintelui atinge cote superioare de satisfactie sociala (circa 65%), cu o usoara tendinta de crestere fata de ultima masurare de barometru (2%).
A aruncat la lada de gunoi asa-zisa reforma a sanatatii. ... Raspunsul simplu este ca cetatenii acestei tari au localizat raul. La Cotroceni. ... Care nu poate fi facuta cu aceeasi coalitie la putere si cu un guvern coafat.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
In aceasta luna, el a reusit performanta de a-l depasi la acest capitol pe premierul Calin Popescu-Tariceanu. Traian Basescu este politicianul cu cea mai mare incredere in randul populatiei - 57 la suta.
PD-L se claseaza pe primul loc in preferintele electoratului, cu 36,6 la suta din optiunile celor intervievati releva un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a prezentat ieri Raportul trimestrial asupra inflatiei, care marcheaza oficial trecerea la regimul de tintire directa a inflatiei in Rominia, de la strategia de tintire a agregatelor monetare.
Asistam, in acelasi timp la o scadere a duratei medii de viata a oamenilor. ... - In anii regimului dictatorial s-au luat masuri de stimulare a natalitatii, in special prin interzicerea avorturilor. Intre anii 1966-1989, interdictia de a face avort a dus la moartea catorva mii de femei.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
google-analytics.com