Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (3.81 secunde)
Dan Voiculescu a declarat insa ca nu exclude ca parlamentarii partidului sau sa voteze in favoarea unui cabinet PNL-PD, atunci cand in Parlament se va pune problema investiturii.
Tudor, a declarat ieri, la finalul intalnirii cu Traian Basescu, ca este posibil sa voteze un Cabinet al Aliantei cu conditia ca acesta sa aiba un program care sa tina seama de interesul national.
Incepand din 2001, de cand a avut primul loc de munca la un cabinet de avocatura, Daciana Sarbu a intrat in posesia unei case de vacanta de 191 de metri patrati (in 2001), a doua terenuri de peste 5.000 de metri patrati fiecare, unul forestier si unul intravilan, si a unui apartament de 292 de metri patrati (in 2002).
Macovei s-a simtit ofensata de faptul ca premierul si-a desemnat sefa de cabinet sa-i ceara prin telefon un CV in limba engleza, in loc sa aiba o discutie particulara cu ministrul sau de Justitie.
Tot ieri-dimineata, intregul Cabinet Tariceanu a depus la Cotroceni juramantul de credinta in fata sefului statului. La ceremonie au participat si presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Un vot pentru Alianta Strategia PSD mai ia in calcul si posibilitatea ca intregul Cabinet Tariceanu sa-si dea demisia.
Orice cabinet parlamentar primeste sesizari din partea cetatenilor. Cele care vi se adreseaza dumneavoastra la ce fac referire, in general, si cum anume va implicati dumneavoastra in rezolvarea problemelor?
Am un cabinet individual, anul acesta si asa am avut doar un mic proiectel...", mai afirma directorul Oficiului de Cadastru Constanta, Stere Sponte.
De la sedinta de investire a noului cabinet au lipsit parlamentarii PD si cei ai Partidului Liberal Democrat condus de Theodor Stolojan, care au iesit din sala in momentul inceperii votului.
Mi-e greu sa inteleg cum un partid aflat in opozitie sustine la investitura acest cabinet, dar spune ca ramane mai departe in opozitie, ceea ce inseamna ca NU este de acord cu programul de guvernare!
Din acest Cabinet, care ar avea misiunea sa pregateasca alegerile pentru Parlamentul European, UDMR ar urma sa fie exclus. "Evident ca nu putem sta toata viata in opozitie.
Presedintele UDMR a aratat ca la nivelul primului for decizional, din guvern, primul-ministru si cei trei ministri de stat reprezentand toate formatiunile aflate in coalitie ar urma sa formeze un cabinet, care sa decida in legatura cu problemele politice, iar la nivel de Parlament ar trebui sa se creeze un for consultativ si decizional format din liderii grupurilor parlamentare ale partidelor care alcatuiesc coalitia.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
E intr-adevar un om care nu a reusit in viata lui sa aiba nici macar un cabinet privat de renume in Mangalia, ca medic, este normal sa i se para un Aqua Magic un proiect supranatural si greu de realizat.
Aceasta va participa la audiente in fiecare vineri, urmind ca in celelalte zile sa fie sustinute de seful sau de cabinet, Maria Macelaru.
Acesta nu este insa de acord cu propunerea celui pe care l-a inlocuit si a procedat chiar la schimbarea broastei de la cabinet.
Aici primarul Flutur nu a mai rezistat si a izbucnit, reprosindu-i lui Florin Turcanu, seful de cabinet al deputatului Liviu Cimpanu, ceva de genul "conduce Turcanu organizatia asta?
Ii fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo si sta acolo", a mai spus Vadim Tudor. Vadim a mai spus despre contra-candidatul sau, Mircea Geoana, ca nu are nici o sansa la alegerile prezidentiale.
Sunteti multumit de prestatia Guvernului, in conditiile in care jumatate din Cabinet e format din ministri PSD? Mircea Geoana: Este un rezultat amestecat.
In calitate de ministru al Turismului, acum 6 luni ati fost caracterizata in presa drept cel mai dinamic ministru din actualul cabinet;
google-analytics.com