Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (3.04 secunde)
Majoritatea covarsitoare a parlamentarilor care au votat ieri a fost si un vot de incredere acordat actualului Cabinet Tariceanu, devenit minoritar dupa retragerea conservatorilor de la guvernare.
ministri, secretari de stat, consilieri de stat, cateva secretare si sefi de cabinet, precum si alte persoane care nu au timp sau nu pot parasi locul de munca.
Marinescu dorea sa doneze si un litru de sange Unul dintre demnitarii prezenti la cabinet a fost senatorul Marinescu, care s-a aratat entuziasmat de ideea apelului umanitar, aratandu-si totodata dezamagirea fata de atitudinea colegilor sai de Parlament.
In opinia lui Pacuraru, un exemplu de masura care ar putea determina PNL sa paraseasca Alianta este o eventuala decizie a PD de a propune in cabinet un ministru membru al PLD.
Daca anul precedent afirma ca este cel mai bun cabinet postdecembrist, acum introduce in discursul sau public ideea ca prestatia executivului este mediocra, din perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.
Persoanele la care s-ar fi putut referi fostul ministru sunt Adrian Vierita, secretar de stat pentru UE si parteneriatul transatlantic, Lucian Leustean, secretarul general al MAE, si Cornel Feruta, seful de cabinet al lui Mihai-Razvan Ungureanu.
Altfel, asa cum am anuntat, ne pregatim, noi, Partidul Conservator, dar si partidele din opozitie, pentru demararea unei motiuni de cenzura impotriva intregului cabinet", a amenintat Codrin Stefanescu.
PSD a aratat insa ca asteapta ca premierul Tariceanu sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet restructurat in ansamblu, nu sa "peticeasca" actualul Executiv.
"Se poate face un cabinet cu mai putin de 22 de membri, dar ca numar de ministere sa nu va imaginati ca putem face ministere-mamut pentru a reduce cu doi numarul de ministere", a adaugat Tariceanu.
Masura de penalizare a echipei de guvernare va fi pusa in aplicare daca liderul liberalilor nu va propune Parlamentului o noua formula de cabinet.
Tariceanu il apara pe Stroe de ministrul justitiei Spumegand de furie a doua zi dupa emisiune, secretarul general al guvernului, Radu Stroe, a intervenit nestingherit in deschiderea sedintei de guvern de ieri, amenintand-o pe Monica Macovei ca ii va cere public demisia din Cabinet, pentru ca la posturile de televiziune il acuza ca schimba continutul documentelor.
Democratul a precizat ca PD nu va fi insa de acord sub nicio forma cu retragerea din cabinet a ministrilor Blaga si Macovei.
Democratul Radu Berceanu crede ca PNL si PSD au un plan ascuns potrivit caruia, in scurt timp, va fi prezentat Parlamentului un guvern liberal "de sus pana jos" care sa obtina sustinerea senatorilor si deputatilor.
Vicepresedintele PSD a evitat sa precizeze daca, in opinia social-democratilor, o formula restructurata a Executivului inseamna un Cabinet fara ministri democrati, asa cum, in repetate randuri, solicitase Mircea Geoana.
In replica, liberalii i-au spus presedintelui ca Executivul si PNL vor cauta solutie in Parlament pentru ca actualul Cabinet condus de Calin Popescu-Tariceanu sa-si duca mandatul pana la capat.
In privinta constituirii unui Cabinet monocolor liberal, Berceanu a avertizat ca aceasta viitoare posibila guvernare isi dezvaluie de pe acum modalitatile de functionare.
Markó a mai precizat ca UDMR este interesat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si s-a exprimat in favoarea mentinerii functiei de vicepremier, care "isi are rostul ei" intr-un guvern de coalitie, dar a mentionat ca formatiunea pe care o conduce nu conditioneaza restructurarea Guvernului de functiile pe care le vizeaza in viitorul Cabinet.
Tacerea premierului face insa ca scenariile privind noul cabinet sa fie diverse. Si nu se vor opri pana cand premierul nu va trimite in parlament lista cu executivul restructurat.
Orban nu a exclus insa posibilitatea ca premierul sa se prezinte saptamana viitoare in Parlament cu un cabinet restructurat. El a mai spus ca restructurarea guvernului ar trebui sa afecteze "nu doar ministerele, ci si toate celelalte structuri ale administratiei centrale".
In rest, pe la partid mai dai de cate o secretara, altminteri foarte amabila, dar, desi in aceeasi incinta exista un cabinet parlamentar, nici picior de deputat sau senator nu a mai calcat pe aici din "timpul" Lianei Naum, fostul deputat PSD din Mangalia.
google-analytics.com