Cautare

532 de rezultate pentru "cabinet ortopedie traumatologie" (5.60 secunde)
Noul cabinet va cuprinde 6 persoane, un purtator de cuvant si un asistent. ... Comisarul a afirmat, fara a preciza nume, ca seful de cabinet va fi de origine franceza, iar adjunctul german.
In ultimul timp s-au dat publicitatii tot felul de scenarii despre forma pe care o va avea noul cabinet al lui Tariceanu. ... Parlamentarul ne-a spus totusi ca e posibil ca Tariceanu sa anunte azi sau miine componenta noului cabinet. "Vineri sau simbata premierul va prezenta noua formula de cabinet.
Conservatorii au anuntat ca nu vor vota decat un guvern care sa nu includa PD si UDMR, cu un nou program de guvernare si prin vot de investire a unui nou Cabinet.
Dupa ce acum un an a fost "parasit" de sefa de cabinet Corina Cusa, acum este randul actualei directoare - Marinela Natalia Mrejeru sa-si ia adio de la sef. Inca de alaltaieri, pe holurile Prefecturii judetului Constanta se discuta despre plecarea sefei de cabinet a prefectului, Marinela Mrejeru.
La fel a raspuns Ciuca si in legatura cu portofoliile pe care le va primi PC intr-un viitor cabinet.
un cabinet parlamentar mai putin obisnuit unic pana in prezent. Este vorba despre un cabinet parlamentar amenajat intr-un autobuz "remodelat" astfel incat sa raspunda nevoilor cetatenilor si senatorului deopotriva.
Cum insa avem un Cabinet Boc incompetent si iresponsabil, campusul scolar de la Oradea intarzie sa fie construit, iar liceenii de la "Partenie Cosma" sunt obligati sa invete in doua schimburi si intr-un spatiu inadecvat pentru un liceu de prestigiu al orasului.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate. ... Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro. ... Preturile sunt reduse in raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizand cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela.
Exemplu scurt - daca un pensionar va reclama noului premier probleme cu pensia, hartia se poate regasi fie la directorul de cabinet al premierului, fie la viitorul consilier pe probleme economice, fie la Biroul de Presa, fie retransmisa la Ministerul Muncii, unde, la randul ei, odata intrata in registratura poate ajunge fie la secretarul de stat, fie la ministru fie la directorul general.
(2) Conducerea Cabinetului presedintelui este asigurata de directorul de cabinet, iar in lipsa acestuia, in limitele mandatului dat de directorul de cabinet, de catre persoana desemnata de acesta, de regula dintre consilierii presedintelui.
Si pentru ca tot se afla la tribuna Senatului, pupila lui Iliescu s-a gandit ca n-ar strica sa-si forteze norocul - ca doar nu da de la ea - si a solicitat si un sef de cabinet, care sa o insoteasca in pelerinajele ei euroobservatoare.
Intre 2010 si 2012, a fost seful de cabinet al Elenei Udrea.
Potrivit regulamentului de organizare si functionare a Comisiei, fiecare comisar are un cabinet, ai carui membri trebuie sa aiba cel putin trei nationalitati diferite, si un purtator de cuvant care trebuie sa aiba nationalitate diferita de cea a comisarului.
Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului. ... PLD solicita premierului pana la 1 martie 2007 sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet restructurat si sa prezinte la acea data si programul post-aderare", a anuntat Gheorghe Flutur.
Dupa incheierea lucrarilor BNP, purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea sa va avea in vedere criterii precum profesionalismul, eficienta, flexibilitatea la acordarea spijinului in Parlament pentru Guvernul restructurat, insa nu a reluat ideea ca ministrii PD sa nu mai fie in viitorul Cabinet.
Potrivit NewsIn, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, nominalizat pentru Ministerul Transporturilor, a votat impotriva noului cabinet restructurat, in timp ce vicepresedintele Crin Antonescu a refuzat sa participe la sedinta Biroului Politic, pentru a nu gira in nici un fel noul cabinet.
Abia citita motiunea de cenzura, liderii democrati si cei liberal-democrati fac deja calculele pentru formarea noului cabinet. ... PLD considera ca, in cadrul unor negocieri pentru formarea unui Cabinet Blaga, liberal-democratii ar putea sa ocupe trei portofolii ministeriale.
google-analytics.com