Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (2.66 secunde)
Militarii i-au raportat presedintelui ca ar putea relua lucrul daca hidrocentralele din amonte ar reduce vanele de scurgere astfel incat nivelul raului sa scada macar pentru o zi. Presedintele i-a cerut prefectului de Buzau sa ia decizii imediate in acest sens.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Printre cei vizati se numara lideri de consilii judetene din Buzau - Victor Mocanu, Timis - Constantin Ostaficiuc, Arad - Gavril Buza, Caras-Severin - Dumitru Parvulescu.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Sibiu, Buzau, Deva, Hunedoara. Potrivit datelor furnizate de companie, capacitatea totala de productie a Boromir, în domeniul moraritului, atinge cifra de 1.300 de tone pe zi.
"Noi incercam ca in doua-trei saptamani sa finisam si laturile invecinate celei de la strada", a spus directorul antreprenorului Concas Buzau, Ionel Gagu.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
Printre acestea s-au aflat o serie de politicieni social-democrati, precum deputatul Viorel Hrebenciuc (liderul grupului PSD), fostul prefect Gabriel Oprea, Ovidiu Musetescu (fost presedinte al APAPS) si Mircea Ursache (fost presedinte al AVAS), dar si Ion Vasile (tatal jurnalistei Marie Jeanne, prefect PSD de Buzau) si Dumitru Sorescu (fost sef al Politiei Romane).
La eveniment au participat 157 de delegati din judete arondate Regiunii 2 Sud-Est si anume Constanta, Tulcea, Galati, Buzau si Braila.
Premisa falsa Aflat ieri la Buzau, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut un apel catre Guvernul Tariceanu „sa reconsidere premisele pe care a fost facut Bugetul tarii“.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Se descopera unul pe altul, incep sa se adulmece, se ofera unul altuia, incep sa faca lucruri impreuna si sa schimbe experiente, apoi se cearta, se insingureaza si devin mai atenti la ceilalti decat la ei insisi..." Premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Studio Pitesti 2011 Festivalul Zile si Nopti de Teatru Braila 2011 Bursa de Creatie acordata de ICR Paris 2012 Festivalul de Teatru Underground Arad 2012 Festivalul National de Teatru Independent 2013 Iasi Fringe Festival 2013 Festivalul Francofonie Buzau 2013 Sibiu Fringe Festival 2014 Rezervari bilete se pot face:
Cu ocazia sarbatorilor pascale Atelierul Mestesugarilor Surzi din cadrul Asociatiei Centrul de pregatire pentru o viata independenta in limbaj mimico-gestual si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau organizeaza in perioada 06-08 aprilie 2015, interval orar 09:00-16:00, in Foaierul Salii de Plen al Senatului, o expozitie cu produse decorative specifice Sarbatorii de Paste.
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Prin 1950, s-au facut sapaturi arheologice in zona si s-au gasit, ca si la Bozioru in Buzau, schelete umane ce masurau intre 2.40 si 3.50 m.
a obtinut de la Ministerul Culturii alte 2 milioane de lei, ca sprijin pentru editarea acestei carti si a lasat cateva exemplare la Casa memoriala a poetului, precum si la Biblioteca judeteana din Buzau, ca si la Biblioteca Nationala.
Din cele peste 200 de lucrari ale sale, foarte putine se mai afla in tara (la Targu-Jiu, Craiova, Buzau si Bucuresti), majoritatea acestora putand fi admirate in cele mai mari muzee si colectii din lume.
- Ne mai vedem din cand in cand la Buzau. Este o profesoara foarte desteapta. Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana!
Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
Adaposturile de animale sunt selectionate cu sprijinul asociatiei pentru protectia animalelor, GIA, proiectul desfasurandu-se in 9 orase din Romania: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti.
google-analytics.com