Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (5.09 secunde)
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Este vorba despre reabilitarea DJ 701 limita judetului Dambovita-Gratia-Poeni-Silistea-Scurtu Mare-Slavesti-Ciolanesti-Zambreasca-Dobrotesti, beneficiar CJ Teleorman, reabilitare DJ 506 Cervenia-Vitanesti-Babaita, beneficiar CJ Teleorman, modernizare sistem rutier pe DJ 101B, DN 1 Snagov- Gruiu, beneficiar CJ Ilfov, si modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potential demonstrat ale judetului Buzau, beneficiar Parteneriat UAT CJ Buzau - UAT Comuna Mereni.
Cele doua firme care trebuie sa finalizeze Sala Polivalenta nu se pot inca apuca de munca, una asteptand utilajele necesare lucrarilor de interior, cealalta - avizele pentru utilitati Castigatoare la licitatia derulata de Compania Nationala de Investitii (CNI) pentru finalizarea Salii Polivalente din Craiova, firmele Concas SA Buzau si Constructii Erbasu SA nu se pot apuca inca de lucrari.
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. ... Produsele se realizeaza la Buzau de catre un producator local.
Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Buzau / luni 27 martie:
Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Buzau / luni 27 martie:
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. Au o fiica, Miruna, studenta la SNSPA.
De asemenea, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.
772.063 unitati de ambalaje PET-uri, doze si sticla 310.121 kg deseuri de echipamente electrice si electronice 259.063 kg de hartie/carton Buzau este orasul campion la reciclarea echipamentelor electrice si electronice, precum si la deseurile de hartie/carton si aluminiu.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Rafalele de vant pot depasi, in special in judetele Buzau, Ialomita, partea de est a judetului Braila, 70 km/ora. ... Codul portocaliu se instituie in judetele Buzau, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati.
Astfel, in noaptea de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) si in prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), in judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau si Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, viteza vantului va atinge 70 - 80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau.
google-analytics.com