Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (4.86 secunde)
Motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Boc II a fost adoptata. ... In aceste conditii, premierul Emil Boc nu mai poate veni in Parlament sa-si asume raspunderea pe Legea pensiilor.
Mai precis, 254 de parlamentari pentru a elimina guvernul centrist minoritar al lui Emil Boc.
Dupa ce, zile in sir, premierul Boc s-a vaicarit ca singurul motiv al votarii motiunii de cenzura a fost pastrarea "pensiilor nerusinate" ale parlamentarilor PSD si PNL, Traian Basescu a spus, ieri, cu totul altceva - si anume ca guvernul Boc a fost daramat pentru a nu se trece la...
Octavian Stireanu publica pe Amos News partea a treia a serialului "Trei capcane pentru Ponta (III) Umbra lui Boc asupra Constitutiei", pe care il puteti citi in continuare.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri parlamentului cele sapte masuri anticriza pe care guvernul le va lua in 2010, dar si 28 de masuri luate anul trecut, facand referire inclusiv la mentinerea TVA la 19% si a cotei unice de impozitare la 16%.
Premierul Emil Boc s-a prezentat ieri dimineata la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, unde a fost audiat de instanta cu privire la acuzatiile publice pe care le-a adus predecesorului sau, fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, in legatura cu contractul Sterling.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
• Emil Boc, octombrie 2008: ... • Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... In virtutea demagogiei ieftine cu care au castigat niste alegeri, Traian Basescu si Emil Boc s-au distrat pe spinarea unei tari.
"O greva generala poate duce la caderea guvernului Boc"' , pe care il puteti citi in continuare.
Se anunta vremuri grele pentru Guvernul Boc.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Incoerenta si incapacitatea guvernelor conduse de Emil Boc au mai generat si alte motiuni simple sau de cenzura, care, periodic, au fost supuse atentiei publice si dezbaterii parlamentare.
Ministrii Guvernului Boc au fost sfasiati si incendiati in chip simbolic de protestatarii aflati in fata Palatului Parlamentului. Sindicalistii au adus la protest manechine negre pe care erau scrise numele premierului Emil Boc si ai ministrilor Udrea, Funeriu, Seitan, Berceanu sau Vladescu, dupa care le-au sfasiat si incendiat.
Boc chiar nu demisioneaza!", pe care il puteti citi in continuare.
Silviu Sergiu publica in Evenimentul Zilei articolul "Disputa Basescu-Boc este reala", pe care il puteti citi in continuare. 'Relatia dintre Traian Basescu si Emil Boc se deterioreaza?
AGERPRES informeaza ca Boc da cu bani in alesii PDL inaintea motiunii de cenzura. ... Cu cutitul ajuns la os, premierului Emil Boc a trecut la fapte.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere.
Boc ia in calcul varianta demisiei din guvern".
Este prima data cand Emil Boc este sincer. Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni, declaratiile laudative ale lui Emil Boc la adresa Robertei Anastase, afirmand ca este pentru prima data cand premierul este sincer.
Planul lui Traian Basescu inaintea intalnirii cu liderii PDL era ca Emil Boc sa-si prezinte joi demisia de la Guvern, iar in locul acestuia sa fie desemnat un premier tehnocrat, varianta agreata si de Boc daca primeste sprijinul filialelor pentru un nou mandat la sefia PDL, scrie "Gandul".
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca intotdeauna a spus ca, daca Emil Boc va candida pentru un nou mandat la sefia partidului, il va sustine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizand si el ca va fi pe platforma premierului.
google-analytics.com