Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (4.24 secunde)
Liderul PD Emil Boc a declarat sambata la Targu Mures ca excesele UDMR si ale unor lideri ai acestei formatiuni nu pot fi tolerate, acuzand "presiunile" in plan extern pe care le face UDMR pentru adoptarea Statutului minoritatilor.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o conduce si-a refacut "resursa politica umana pierduta in 2000-2004, cand aproximativ 300 de primari au fost obligati sa treaca la PSD".
In alta ordine de idei, ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu i s-a adresat, sambata, sefului sau de partid Emil Boc, spunandu-i "Traian Boc", in hohotele de ras ale participantilor la sedinta Consiliului de Coordonare de la Galati.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca democratii nu vor vota Guvernul Tariceanu II. Potrivit lui Boc, noul Cabinet este ilegal si neconstitutional. ... "PD nu va vota Guvernul minoritar, pentru ca este un guvern ilegitim, al tradarii electoratului Aliantei, cu un premier impostor", a declarat Emil Boc.
Directorul Spitalului Municipal Clujana, Nicolae Constantea, medicul care l-a operat pe Emil Boc de apendicita acuta, a declarat ieri ca acesta este un pacient "putin indisciplinat", pentru ca nu respecta repausul si semneaza acte.
Presedintii Partidului Democrat si Partidului Liberal Democrat, Emil Boc si Theodor Stolojan, au anuntat aseara fuziunea celor doua formatiuni pentru ducerea "pana la capat a proiectului politic al Aliantei DA". ... Liderul interimar al noului partid va fi Emil Boc, secondat de doi prim-vicepresedinti, Theodor Stolojan si Vasile Blaga.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati. ... Acesta este Andrei Lisinschi", a spus Emil Boc.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a fost anuntat oficial, vineri, la Conferinta Nationala a partidului, drept propunerea de premier a PDL, de catre liderul formatiunii democrat-liberale, Emil Boc. ... Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana si Theodor Stolojan", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 6.000 de democrat-liberali prezenti la Sala Palatului.
Presedintele democrat-liberal, Emil Boc, a anuntat luni ca membrii Colegiului Director au votat, in unanimitate, o rezolutie de sustinere a Parlamentului unicameral, partidul urmand a declansa strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei.
Desemnarea unor candidati la Parlament proveniti din randul primarilor este o decizie politica a PDL care poate fi o solutie castigatoare, dar poate fi si una "pierzatoare", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Emil Boc, citat de corespondentul Mediafax.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat vineri, dupa consultarile de la Cotroceni, ca optiunea formatiunii este pentru a forma un guvern in jurul PD-L, si a anuntat ca va incepe negocierile inca de vineri, cu PNL, acest partid fiind prima optiune, dar nu si singura.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, dupa intalnirea cu UDMR, ca optiunea democrat-liberalilor este sa aiba UDMR in orice formula de guvernare pe care o vor concepe, precizand ca acest lucru inseamna ca reprezentantii Uniunii sustin o guvernare in jurul unui premier PD-L.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, i-a acuzat pe actualii guvernanti de incompetenta, lipsa de profesionalism, de luarea unor masuri "pompieristice" si i-a cerut premierului Emil Boc sa prezinte un plan anti-criza, in caz contrar PNL urmand sa ceara sesiune extraordinara a Parlamentului.
PD-L are in vedere posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu renunta sa mai candideze, a declarat, astazi, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga "Domnul Boc este o varianta clara daca domnul presedinte nu va candida.
Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament, in 2 septembrie, pe legea salarizarii unice, pe legea restructurarii agentiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum si pe legile educatiei, a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, premierul Emil Boc.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a transmis premierului Emil Boc sa se ocupe de colegii sai care conduc ministerele economice, respectiv cele conduse de Gheorghe Pogea, Adriean Videanu si Vasile Blaga, pentru a combate eficient criza, si nu de Ecaterina Andronescu.
Prima remaniere in guvernul Boc. Primul ministru, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei coalitiei de guvernare remanierea ministrului de Interne, Dan Nica. ... De aceea, avem nevoie de un nou impuls", a declarat Emil Boc.
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii social-democrati, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, ce vor face daca presedintele Traian Basescu va semna decretul de revocare a lui Dan Nica.
google-analytics.com