Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (3.03 secunde)
Astfel, se va vedea foarte clar cine doreste si cine nu doreste cu adevarat adoptarea Legii lustratiei, dincolo de orice campanii de imagine", a sustinut presedintele PD, Emil Boc, intr-un comunicat remis presei. Boc a reafirmat sprijinul democratilor atat pentru Legea lustratiei, cat si pentru deconspirarea Securitatii.
Presedintele PD, Emil Boc, sustine ca se bucura de increderea membrilor partidului si ca nu a primit semnale din teritoriu privind existenta unor nemultumiri dupa scoaterea democratilor de la guvernare.
Contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al tineretului PD-L, Bogdan Boza, care a primit doar doua voturi la Consiliul de duminica, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa liderului PD-L, Emil Boc, cerandu-i demisia si acuzandu-l de "complicitate la promovarea Elenelor".
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat duminica, dupa semnarea Parteneriatului cu PSD, ca ambele formatiuni au inteles ca "vremea disputelor trebuie sa inceteze".
Premierul Emil Boc a spus ca guvernarea liberala a topit ca la cazinou banii munciti de romani, iar Crin Antonescu i-a acuzat pe actualii guvernanti de minciuni si erori permanente si a cerut eliminarea impozitului minim.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Premierul Emil Boc a declarat sambata ca nu trebuie sa consulte coalitia daca vrea sa remanieze un ministru, ci este obligat doar sa informeze.
eternul si fascinantul Emil Boc! ... Prin desemnarea d-lui Boc ca prim-ministru,dl Basescu a ratat o sansa uriasa:aceea de a abandona statutul de sef de clan al unei camarile de parveniti politici, pentru a se ridica la statura de barbat de stat.
Europarlamentarul PD-L il critica pe presedintele Emil Boc pentru faptul ca acesta pare sa tina partea oligarhilor din partid si nu a celor care nu vin din lumea afacerilor.
O mare parte a dezbaterii s-a canalizat insa pe "zambetul arogant" al premierului Boc. ... Emil Boc -PD-L, Crin Antonescu - PNL, Victor Ponta - PSD si Marko Bela - UDMR. ... legile se adopta mai repede intr-o perioada in care e nevoie de asa ceva", a declarat Emil Boc.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, ironizeaza "curajoasa" decizie a PD-L de a elimina din sigla formatiunii cratima dintre cuvintele "democrat" si "liberal", notand pe blogul sau ca Emil Boc a dezvoltat "fobia minusului" dupa ce a taiat pensii si salarii.
guvernul Boc ar putea fi demis pana vineri", anunta Inpolitics. Situatia politico-economica devine exploziva, iar ultimele informatii neoficiale acrediteaza ideea unei posibile debarcari a guvernului Boc in urmatoarele 72 de ore, daca nu se decid - si se si legifereaza - masuri de o duritate extrema.
"Daca criza continua, demiterea lui Boc va veni de la sine"' , pe care il puteti citi in continuare.
Intrucat Emil Boc are doua proiecte de lege, se vor convoca doua sedinte pentru ca in fiecare din ele asumarea raspunderii sa fie facuta pe un singur proiect.
Presedintele PSD,Victor Ponta, a declarat luni ca a aflat din presa despre initiativa liderului PC Dan Voiculescu de suspendarea a presedintelui Traian Basescu, precizand ca PSD va da prioritate demiterii Guvernului Emil Boc.
Problemele economice nu au fost inca depasite, iar lunile urmatoare vor fi decisive pentru consolidarea reformelor incepute si asigurarea unei cresteri economice sanatoase, a declarat, luni, in Parlament, premierul Emil Boc, la dezbaterea privind bilantul guvernarii. ... Nu cu populisme vom iesi din recesiune", a spus Boc.
"Lui Boc ii lipsea tichia de ideolog!", pe care il puteti citi in continuare. ... Este starea in care se afla si bietul Emil Boc.
BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, pentru a patra oara cu sefii de organizatii PDL, in incercarea de a-i convinge sa accepte varianta premierului tehnocrat si realegerea lui Emil Boc la sefia partidului, la congresul de la jumatatea lunii mai.
Prim-Ministrul Emil Boc : ... Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Cum decripteaza Ponta manevrele lui Basescu Prin diversiunea administrativ-teritoriala a Romaniei, Traian Basescu ori va tine in sah UDMR, pentru a nu parasi barca guvernarii, ori va forta Uniunea sa plece de la Palatul Victoria, ceea ce va provoca caderea premierului Emil Boc, afirma presedintele social-democrat Victor Ponta, pe blog.
google-analytics.com