Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (2.67 secunde)
Am spus un singur lucru si este adevarat ca l-am spus fata de declaratiile lui Traian Basescu si ale lui Emil Boc - ca sunt declaratii total neserioase, ca incearca sa fuga de pe corabia care se scufunda si ca sunt la fel de vinovati si Traian Basescu, si Emil Boc de ceea ce se intampla, iar ceea ce este cel mai grav pentru Romania este ca, de fapt, habar nu au ce sa faca de maine.
prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". "Emil Boc, astazi, a fost corect.
Ultimele zile ale premierului impopular Emil Boc Nationl informeaza: Ultima misiune a maurul ui Boc!Dupa ce motiunea opozitiei pe Codul Muncii va fi re spinsa, premierul va face o miscare surpriza.
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu.
"Soarta lui Boc" (autor Dan Tapalaga). ... Premierul Emil Boc a continuat, marti seara, la Realitatea TV, ce a inceput pe 15 februarie, cand s-a razgandit subit, la fel ca Tariceanu in 2005, si a dat peste cap planul debarcarii sale.
Boc le-a prezentat prefectilor cele 10 prioritati ale Guvernului Premierul Emil Boc le-a prezentat sambata prefectilor din intreaga tara, reuniti in statiunea Baile Felix, cele zece prioritati ale Guvernului pe termen, scurt, mediu si lung.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV.
Asta inseamna ca avem de luat masuri, unele nu foarte placute, dar, cu siguranta, foarte necesare comunitatilor, ca sa mergem pe un drum bun si ca sa ne consolidam ca tara", a afirmat Boc.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
"Emil Boc a incercat o discutie, stiind ca solutia era reducerea de cheltuieli, si nu cresterea TVA", a declarat seful statului, sperand probabil ca, extragandu-l pe seful Guvernului din plutonul razvratitilor, il menajeaza.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... Dar Emil Boc iese si spune ca noi am castigat toate alegerile.
Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera. ... In cadrul discursului, Adriana Saftoiu a dat si un citat din deputatul Emil Boc:
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. ... Emil Boc este primul care a inceput atragerea unei sustineri cat mai consistente pentru a castiga sefia PD.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, candidat unic pentru sefia partidului la Conventia din 25 iunie, si-a lansat in teritoriu, in mai multe orase, motiunea populara, “Romania prospera, Romania Democrata“.
'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore. ... Tot la inceputul lui 2009, si premirul Emil Boc cerea public fostului premier Tariceanu sa explice ce s-a intimplat cu banii. ... Emil Boc:
Gandul publica un grupaj intitulat 'Boc pregateste Romania pentru revolutia masinutei electrice: ... Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
google-analytics.com