Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (7.54 secunde)
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... • Cum vi se pare anuntul facut pe Facebook si Twitter al Elenei Udrea privind sustinerea lui Boc?
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, intitulata "Presedintele jucator mizeaza pe o fundatura, primarul Emil Boc se ascunde in ea", pe care o puteti citi in continuare.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD. In aceeasi zi, si Cozmin Gusa a declarat ca Boc este suspect de colaborationism cu fostul partid de guvernamant.
Dupa ce marti toti cei 15 ministri ai noului guvern Emil Boc au primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, astai Executivul intra in votul plenului celor doua camere ale Parlamentului. La un an de la prima investire, Emil Boc s-a intors pentru un nou vot in Parlament.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. Nici scaunul lui Boc nu este sigur dupa ce mai multi parlamentari pedelisti au cerut demisia intregului guvern.
Guvernul Boc s-a remaniat sau, mai degraba, s-a remaiat, ca un ciorap deja facut praf pe care Croitorasul cel Viteaz incearca, totusi, sa-l mai poarte. ... Unii spun ca Boc ar fi trebuit sa-si dea demisia.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in parlament o lista de zece masuri pe care guvernul le-a luat pentru a combate efectele crizei economice, in replica la criticile aduse de opozitie.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Emil Boc se intalneste la Palatul Victoria cu directorul fabricii Nokia din Jucu, Risto Meskus. ... echipa Boc si echipa Blaga, cea de-a doua include vechea garda a partidului, trecuta oarecum in plan secund (Berceanu, Videanu, Frunzaverde).
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. ... Cu furt si cu tembelism local, care l-a facut, de altfel, de 3x primar pe Funar, daca pana la urma Boc e declarat castigator al Primariei Clujului, asta e pierzania PD-L.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
In istoria mai noua a Principatelor Unite, Emil Boc va ramane, indiscutabil, ca un producator de hazliu. ... Pentru ca Emil Boc nu e un om. ... Luni, la finele sedintei Biroului Permanent National al PD, Emil Boc a tinut o conferinta de presa. ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc:
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Presedintele democrat, Emil Boc, sustine ca in interiorul Aliantei sunt raporturi bune de colaborare, dar atrage atentia unor „limbuti“, care ar fi trebuit sa aiba „gura mare“ cat erau in Opozitie, iar nu acum, cand au ajuns la Putere.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
google-analytics.com