Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (2.90 secunde)
Chitaru este unul dintre liderii PNG-ului lui Gigi Becali. ... A fost la un moment dat chiar presedintele organizatiei judetene Iasi a formatiunii lui Gigi Becali. ... Dusmania pe care i-o poarta lui Voiculescu nu este singurul lucru care il apropie de Gigi Becali.
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare. Meciul echipei Steaua cu Gloria Bistrita, desfasurata chiar la Bistrita, a fost scuza perfecta invocata de Becali pentru a absenta de la evenimentul din Cogealac.
Presedintele PNG, Gigi Becali, presedinte CA al FC Steaua, a anuntat ieri ca va candida la alegerile pentru europarlamentari. ... Ce-mi trebuie mie Parlament European, sa-mi dea mie aia 7.000 de euro pe luna", a declarat Becali.
Omul politic Gigi Becali a calificat printr-o singura propozitie toata suflarea politica din Romania. ... De aceea Gigi Becali s-a hotarit sa candideze si la europarlamentare. ... Astfel, in conditiile in care Romania este o singura circumscriptie electorala, Gigi Becali are sanse sa ajunga europarlamentar.
Integrarea in UE e mana cereasca pentru Romania, insa tara noastra trebuie sa fie atenta la intentiile organizatiilor oculte care doresc distrugerea identitatii nationale, a declarat ieri liderul PNG, Gigi Becali, la finalul unei dezbateri la care au participat istorici si reprezentanti ai mediului academic.
Asta pentru ca doctorul Oprescu e facut din acelasi material ca si Traian Basescu si George Becali. ... Vorbesc aici de modelul Basescu-Becali. ... Senatorul a tinut sa sublinieze ca PNL nu are nevoie de un lider dupa modelul Basescu-Becali.
Gigi Becali vorbeste despre o fuziune a PNG cu Partidul Ecologist. ... Prefer sa fac lucruri si sa demonstrez cine e Becali prin faptele mele. ... Becali s-a referit la clasa politica romaneasca in termeni de genul "daca vor pacatui in continuare, sabia dreptatii le va lua capul".
Daca, in ceea ce-l priveste pe Theodor Stolojan, Ciocanea face referire doar la faptul ca presedintele PLD nu vrea sa mearga acolo, iar pe Lavinia Sandru nu o intelege de ce ar vrea sa faca acest lucru, " avand in vedere experienta dumneaei in legislatia romaneasca", pe Gigi Becali il exclude din start din randul candidatilor.
Primul loc pe lista apartine presedintelui formatiunii, George Becali. ... Si, am zis, hai sa facem asa, pe notorietate”, a explicat Becali alegerea candidatilor de pe locurile eligibile. Intrebat in ce va consta campania electorala si mesajul PNG-CD pentru europarlamentare, George Becali a precizat ca principiul va fi:
Liberalii doljeni au anuntat ieri venirea în partid a fostei conduceri a PNG si a 11 organizatii locale ale formatiunii conduse de George Becali.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anuntat ca il sustine, inclusiv financiar, pe candidatul PNTCD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu.
George Becali, le-a urat succes in alegeri colegilor de partid din teritoriu, dar a tinut sa le spuna ca nu le va da bani pentru campaniile electorale.
Prima a fost chiar lansarea sa oficiala, care trebuia sa se desfasoare in prezenta lui Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie. ... Cam in acelasi fel stau lucrurile si cu Catalin, fila din povestea de groaza denumita Gigi Becali.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu". ... Pe de alta parte, el apreciat ca Gheorghe Becali nu este vinovat in cazul "valizei cu bani".
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca se va retrage din viata publica si ca va mai aparea la o emisiune televizata cate o data la 3-4 luni, urmand sa devina "bancher, patron de presa si oier".
Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, isi va anunta pozitia in emisiunea lui Catalin Striblea, la Romania Tv. ... Gigi Becali, alt politician antisistem, a recunoscut la Romania Tv ca a facut un pact cu Traian Basescu, dupa victoria acestuia in 2009.
Becali in PNL e un accident trebuie sa-si revizuiasca evaluarea. ... Din nou, ma pot gasi in situatia in care sa nu fiu incantat de intrarea in USL a lui Becali. ... Domnul Preda uita ca acelasi Becali a fost aliat al partidului domniei sale la alegerile locale din primavara!
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
google-analytics.com