Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.18 secunde)
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Ce conditii trebuie intrunite George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu.
Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani), a fost eliberat din puscarie. ... Becali a stat in spatele gratiilor din 20 mai 2013. ... Gigi Becali a spus ca trateaza Steaua ca pe o afacere si ca nu se va mai implica precum a facut-o pana acum.
Sunt vorbe rostite ieri, in Vadu Rosca, de Gigi Becali, venit sa le ridice sinistratilor, pe cheltuiala sa, doua sute de case.
Dusmanul gigantilor de pe scena politica nationala este nimeni altul decit George Becali. ... In schimb Partidul Noua Generatie, condus de Gigi Becali, ar primi, in momentul de fata, 16% din voturile elentoratului. ... In schimb partidul lui Gigi Becali are din ce in ce mai multi sustinatori.
Gigi Becali, la pamant: "O sa ma aveti pe constiinta!" Magistratii de la Tribunalul Constanta trebuiau sa se pronunte miercuri in privinta cererii de intrerupere a pedepsei, din motive medicale, formulate de Gigi Becali.
Se pare ca acest ultim aspect l-a infuriat si pe Gigi Becali, cel caruia Hoinaru i-a suflat de sub nas "Hanul Piratilor".
PNG-CD, partidul condus de Gigi Becali, a organizat ieri o reuniune cu tema "Interesul national si interesul european", actiune la care au participat si cateva nume cunoscute ale societatii romanesti, precum Dan Berindei, Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu.
Etnicii romi il considera pe liderul PNG, Gigi Becali, personalitatea politica din Romania care ii ajuta cel mai mult si aceasta este prima lor optiune de vot in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit Barometrului Incluziunii Romilor, dat publicitatii ieri.
Tariceanu nu vorbeste despre o candidatura, Becali da Premierul nu a dorit sa precizeze daca se va inscrie in cursa prezidentiala in cazul alegerilor anticipate care ar urma unei demisii a sefului statului.
Nici nu s-a lansat bine ipoteza unor alegeri prezidentiale anticipate, ca au si descalecat Mihai Viteazu, Principele si Razboinicul Luminii in acelasi timp si, ingramadindu-se sub titulatura celui dintai oier al tarii, Gigi Becali, au anuntat ca si-l iau pe Traian Basescu drept general.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Gigi Becali, candidat PRM la alegerile europarlamentare, spune ca are o parere buna despre Elena Basescu. ... Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa", a afirmat Gigi Becali, la Craiova.
Mai mult, George Becali nu exclude o viitoare fuziune, dar numai in cazul in care rezultatele la alegeri vor fi bune. "Practic, vor fi doua partide, dar un singur electorat", se arata in documentul semnat de Corneliu Vadim Tudor si George Becali.
Eurodeputatul George Becali l-a indemnat, marti, in plenul PE, pe presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sa se roage la Dumnezeu sa-i dea "ce i-a dat lui Solomon - intelepciune" pentru a conduce Europa si l-a asigurat ca il va vota pentru un nou mandat in fruntea Executivului european.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat.
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: ... Dupa un tam-tam mediatic mare cat casa, in care procurorii au folosit toate mijloacele moderne de Public Relations, avem parte acum de achitarea lui Gigi Becali in cazul Valiza!
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a respins, in sedinta din 24 iulie, cererea de constituire a Becali Bank, institutia de credit pe care dorea sa o infiinteze omul de afaceri George Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua.
Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii "Politica si delicateturi" de la Realitatea TV, invitat in emisiunea Prime Time News, nu a avut cuvinte de lauda despre solutionarea Dosarului Valiza in care Gigi Becali a fost achitat.
google-analytics.com