Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (7.09 secunde)
Becali se intoarce la Steaua: ... Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Scandal la TV intre Becali si Adriana Saftoiu: "Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV. ... In emisiune se discuta despre atacul lui Traian Ungureanu la adresa lui Gigi Becali.
Gigi Becali, la primele infractiuni in calitate de "liberal" (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Conducerea PNL se va afla miine in fata unei decizii aproape istorice, aceea de a permite oierului-miliardar Gigi Becali sa intre sub culorile partidului Bratienilor si sa candideze intr-un colegiu bucurestean pentru Parlament.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Ce i-a spus Becali Gigi Becali nu se grabeste sa ia o decizie.
Hagi, MARTURISIRE EMOTIONANTA despre Gigi Becali:
In cursul dupa-amiezii de luni, Asociatia Accept va decide care este cea mai buna strategie prin care va reactiona la declaratia presedintelui PNG, George Becali.
Becali s-a batut in direct cu Tatoiu pe banii lui Djuvara.
Cand va vedea acestea imagini, Gigi Becali va izbucni in plans! ... Imaginile astea ii vor alina suferinta din puscarie lui Gigi Becali. ... La un an de la moartea matusii lui Becali, aceasta a dat de pomana unei batrane. Gigi Becali este binecunoscut pentru marinimia si bunatatea sa.
Gigi Becali a decretat, in cadrul ultimului Consiliu National al partidului, ca nici o sedinta nu va mai avea loc decat daca in sala se va afla un crucifix.
In privinta lui Gigi Becali, si formatiunea politica a acestuia, Partidul Noua Generatie, desi pare greu de crezut, situatia este cum nu se poate mai buna.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Bomba in cazul Becali: ... Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Becali vrea sa intre intr-o alianta de dreapta cu PDL, UNPR, PP.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Ipocrizia incalificabila e aceea ca fostii lideri locali revocati se victimizeaza ca pedepsiti pentru ca s-au opus primirii si candidaturii lui Gigi Becali. ... Gigi Becali, cu toate neajunsurile lui, e mai valoros prin autenticitate decat toti fariseii.
Gigi Becali a fost achitat in dosarul "Valiza" si primeste banii inapoi Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, achitarea lui Gigi Becali in dosarul "Valiza", in care finantatorul Stelei si apropiati de-ai sai erau acuzati de fapte de coruptie.
Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. A venit la tribunal purtand guler cervical Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.
Gigi Becali, deprimat in puscarie? Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat. ... In aceste conditii, Becali nu mai are chef de nimic.
google-analytics.com