Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (3.38 secunde)
Cu atat mai greu este cand sabiile sunt mai multe. Incercarea de a le vari in teaca neincapatoare nu se poate lasa decat cu varsare de sange. ... Prea multe capete luminate, prea multi inainte-statatori. ... Discutiile barbatesti si lucide sunt inlocuite cu declaratii publice belicoase.
Pentru ca din spuma partidului nu s-a nascut nicio afrodita, PSD trebuie sa se multumeasca cu Bombonel. ... I-a lasat pe aroganti si pe prostanaci sa se joace cu papusile, sa se certe intre ei, sa se injunghie pe la spate, sa oboseasca. ... Cu sau fara functie, puterea ii apartine.
Intr-un final insa s-a dat si verdictul, unul destul de aspru, care a "pedepsit" Romania care s-a clasat abia pe locul 20 din 25, terminand concursul printre ultimii, cu doar 47 de puncte.
Un exemplu concret de astfel de limbaj l-am recunoscut cu totii la raportul Comisiei Europene, cand un nene cu nume exotic ne-a spus la televizor timp de cateva minute, multe chestiuni, fara a ne lasa sa intelegem mai nimic.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
Guvernul a intrat in jocul politic anti-Basescu, ceea ce, surprinzator pentru unii, i-a permis sa reziste la 30 motiuni si l-a tinut pe Tariceanu premier pe o perioada comparativa cu mandatele lui Nastase si Vacaroiu.
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta. ... Insa analiza trebuie facuta cu mare atentie.
Mai mult, atat liberalii din generatia veche - Mircea Ionescu Quintus, de exemplu - cat si cei noi - Norica Nicolai, Ludovic Orban, Radu Rusanu, Bogdan Olteanu - au cerut vehement "clarificarea problemei anticipatelor” si l-au mandatat pe Tariceanu sa lamureasca chestiunea cu Basescu, eventual chiar sa-l convinga pe seful statului sa se abtina de la astfel de declaratii pe viitor.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
Dupa mai multe ore de audieri, Dinu Patriciu a plecat joi, de la confruntarea cu procurorii, cu doua capete de acuzare in plus fata de ce se stia pana acum: delapidare si inselaciune in dauna statului roman, respectiv cu propunerea de arestare preventiva.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. ... Vorbeste despre planurile tale cu colegii si sefii, unele dintre ele vor fi primite cu entuziasm. ... Vino cu idei, argumenteaza si propune moduri de a le pune in aplicare.
Se mai stie ca resturile adunate au fost transportate, cu precautii deosebite, la baza Air Force Wright. ... Jurnalistilor li s-au aratat resturile unui balon de neopren, spunandu-se ca ofiterii de la baza militara (singura din lume avand avioane purtatoare de bombe atomice!) au confundat acest balon cu un OZN.
Astfel, potrivit textului proiectului de hotarare, se solicita spre aprobare Consiliului Local Craiova utilizarea de catre operatorii de transport in comun a 27 de amplasamente din Banie pentru imbarcarea/debarcarea calatorilor, "in conformitate cu prevederile art.
Partidul National Liberal are multe sa-si reproseze, chiar daca a iesit pe un onorabil loc trei in alegerile europarlamentare. Scorul este sub potential si asteptari, ba mai mult, PNL suporta cu greu faptul ca PLD a trecut, cu brio chiar, pragul de 5%.
Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Cu cat se apropie mai mult campania electorala si data la care se vor consuma alegerile locale, reprezentantii formatiunilor politice de la nivel local si central incearca in fel si chip sa vada cam ce combinatii i-ar ajuta sa creasca in ochii electoratului, dar timpul trece si nimic concret nu se materializeaza in planul aliantelor politice.
google-analytics.com