Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (2.96 secunde)
Lucrarea a trebuit reluata anul trecut, deoarece in urma cu cinci - sase ani fostul constructor, firma Proodeftiki, a dat faliment. ... Se va reabilita, dar sunt mai multe loturi in Oltenia pe acest drum.
In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu: ... Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale.
El a reusit sa atraga din nou atentia comunitatii internationale asupra sa, printr-un documentar de lungmetraj, regizat de Amardeep Kaleka, intitulat "Sirius", lansat chiar cu prilejul "audierilor", film care avea ca obiectiv declarat sa induca mai multa transparenta la nivelul guvernului american, privind informatiile detinute referitor la contactele cu extraterestrii.
FARCAS) Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi pana cand nu ne maturizam.
Mai multe publicatii centrale au relatat in editiile de sambata ca presedintele Basescu ar urma sa propuna in cadrul consultarilor cu partidele politice de maine un guvern de uniune nationala sau unul de tehnocrati, variatiunile acestui scenariu incluzand PSD la guvernare alaturi de PNL, fie cooptarea PSD, alaturi de partidele existente deja, si eliminarea PNL.
El ar fi jucat la doua capete si ar fi tradat niste intelegeri subterane incheiate cu Opozitia. ... Ideea care circula prin multe filiale - liderii liberali sa se infrateasca la Centru cu generalul Oprea, sa rastoarne guvernul cat mai repede posibil si sa ii aduca pe liberali la Guvern.
Google a marchat si in acest an ziua de Halloween, sarbatorita pe 31 octombrie, printr-un doodle interactiv special in care o vrajitoare combina diverse ingrediente - oase, mere, otravuri sau capete de mort - pentru a crea potiuni.
• Dupa ce ati trecut de 50 de ani, pentru ca mai aveti foarte multi ani in fata si pentru ca nu puteti lua cu voi nimic atunci cand va duceti, n-are rost sa mai fiti preocupati sa economisiti.
FARCAS) (Continuare) Entuziasti si prudenti McCaslin a fost intervievat de mai multe ori de diverse televiziuni.
Asa cum stiti, problematica protectiei consumatorilor priveste indeosebi aspecte referitoare la sistemul de relatii creat in cadrul pietei, generat de confruntarea consumului cu obiectul sau, respectiv cu produsul oferit de producator, la care se adauga cadrul de desfasurare a relatiilor ofertant-consumator, respectiv gradul de libertate in care are loc derularea fenomenelor de piata â€" jocul ofertei si al cererii, liberalizarea preturilor, publicitatea comerciala, comportamentul personalului comercial, precum si calitatea produselor.
Dupa trei apeluri nominale si mai multe interventii ale presedintelui de sedinta de a-i aduce pe colegii senatori in sala, lucrarile s-au suspendat din lipsa de cvorum. ... Ei au amenintat cu inaintarea propunerii de suspendare a lucrarilor pentru consultari intre grupurile parlamentare.
Editia din acest an va avea loc pe o suprafata cu 50% mai mare decat in anii trecuti, in pavilionul B2, de la Romexpo, care are peste 15.000 mp.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram.
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov. Au facut jonctiunea cu statia orbitala Saliut 6, la bordul careia lucrau Vladimir Kovalionok si Victor Savinih.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
HEXAVALENT) Americanii s-au inteles cu britanicii! ... STOP Ziarul Medical anunta ca Institutul de pneumologie Marius Nasta (in conducerea caruia se afla Florin Mihaltan) impreuna cu Asociatia aer pur (condusa tot de Mihaltan) si American Cancer Society (care, probabil, vine cu banii) au infiintat Centrul de informare pentru controlul tutunului.
Desi diversi lideri social-democrati au anuntat pe mai multe canale media posibile autosuspendari sau demisii, in caz de neasumare a raspunderii pentru usturatorul esec electoral suferit, furtuna din PSD pare sa se fi potolit fara sa "cada capete".
Probabil ca, prin votul dat in plenul Senatului, demagogia si jocul acesta la mai multe capete va inceta si vom vedea foarte clar cine este pentru respectarea drepturilor militarilor si a demnitatii lor si cine doar ii foloseste in jocuri politice pentru a obtine mai multe functii in Guvern sau deconcentrate", a explicat Ponta.
Dincolo de asta insa, PC-ul ramane acum fara cea mai cunoscuta figura, desigur, cu exceptia lui Dan Voiculescu, si pare tot mai aproape de disolutie.
google-analytics.com