Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (7.13 secunde)
Dar nu numai ca ii bate mar, ci "O sa spun multe atunci", a mai adaugat El Lider Minimo, ca El Lider Maximo e Fidel Castro. ... • "Puteati macar sa-i informati pe oameni si nu se le trimiteti direct fluturasii cu pensia taiata, fara nicio explicatie.
Va sa zica ei, deontologi de renume, lingatori devotati de clante pe la ambasade - care da-i si da-i si lupta neicusorule, puicusorule de atatia amar de ani - taman acum sa fie abandonati, sa li se intoarca spatele si sa ramana ei cu ochii-n soare.
Va sa zica ei, deontologi de renume, lingatori devotati de clante pe la ambasade - care da-i si da-i si lupta neicusorule, puicusorule de atatia amar de ani - taman acum sa fie abandonati, sa li se intoarca spatele si sa ramana ei cu ochii-n soare.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Un hacker a convins 350 de femei sa se dezbrace in fata camerei Un hacker a dat alt sens cuvantului influentabil in momentul in care a apelat la santaj pentru a convinge mai multe femei sa se dezbrace in fata camerei web.
Un hacker a convins 350 de femei sa se dezbrace in fata camerei Un hacker a dat alt sens cuvantului influentabil in momentul in care a apelat la santaj pentru a convinge mai multe femei sa se dezbrace in fata camerei web.
increderea publica si transparenta actiunilor mele.De altfel, intreg procesul legislativ, ca si cel de justitie sunt sinonime cu increderea si mai ales cu transparenta, pentru ca orice lege, indiferent de natura nivelului social la care actioneaza si caruia i se adreseaza, poarta cu sine notiunea fundamentala a adevarului.Si am sa indraznesc, pentru ca tot este inceput de sesiune parlamentara, fara a arunca in derizoriu de altfel ceea ce consider de o importanta vitala in cele ce urmeaza sa fie expuse in fata dumneavoastra prin aceasta declaratie, sa creez o secunda de destindere in compania unei minti stralucite care a gandit si lasat marturie si urmatoarele vorbe extraordinar de intelepte si de adevarate:Distrugerea increderii in sistemul judiciar marcheaza inceputul sfarsitului unei societati.
Primele autocare cu manifestanti au sosit in Capitala inca de la ora 16.00, unele cu oprirea pe B-dul Aviatorilor, altele la Romexpo, unde social-democratii au fost coborati pentru a ajunge in fata Guvernului. ... V-ati asumat cu demnitate dreptul la libertati si democratie.
In afara partidului au ramas si unele raspunsuri necesare privind istoria recenta a acestui partid si asumarea sau neasumarea unora dintre evenimentele in care multe dintre personalitatile sale au fost implicate, intr-o forma sau alta. Cu Geoana presedinte, istoria PSD parea sa inceapa in 2005;
Trebuie sa cada capetele lui Basescu si Boc Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca este ca "trebuie sa cada capete:
Unde puteau sa-si capete experienta oamenii respectivi? ... • Astazi i-am spus presedintelui de complet, am ascultat cu atentie felul in care martorii explica organizarea Oficiului pentru Lupta impotriva Spalarii Banilor si am spus: ... Nu am o memorie atat de buna si nici nu mi-o umplu cu toate lucrurile astea.
Pe vremea cand a fost prim-ministru a fost o actiune in legatura cu niste premii pentru firme, o actiune impreuna cu Forum Invest, Curtea de Comert, si acum l-au scos vinovat pe el...
*Ciobanii cer sprijin financiar pentru achizitia de berbeci pentru monta Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in colaborare cu Asociatiile crescatorilor de ovine si Autoritatea Veterinara vor demara, in perioada urmatoare, elaborarea unui ghid de bune practici in sectorul de crestere a oilor, se arata intr-un comunicat al Minsterului Agriculturii.
Fluxul de turisti pe litoralul Marii Negre, la capete de sezon estival, va creste anul acesta cu 25 - 30% fata de perioadele similare ale anului trecut, a declarat consilierul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.
Metalhead Meeting de la Arenele Romane s-a desfasurat pe 6 si 7 iulie 2018, unde capete de afis au fost Soulfly si Children of Bodom, dar nici numele din deschidere nu au fost rele deloc, precum Sonata Arctica, Kataklysm sau Epica.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
"Ca mai intotdeauna, fie in opozitie, fie la putere, PSD joaca la doua capete", a spus Vadim, adaugand ca parlamentarii PRM si-au respectat semnaturile si au fost prezenti la dezbateri.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Dar ca sa ajunga un membru PD sa arunce cu noroi in colegii sai de partid, intr-o conferinta de presa a Partidului Conservator, mai rar.
google-analytics.com