Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.21 secunde)
B1 si Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul Zilei si a revistei Capital catre nou-infiintata companie Editura Evenimentul si Capital, al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu (foto).
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Bursa" ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt" care trebuie izolat pe scena politica.
Acolo, ziarista Cristina Marcu scrie despre faptul ca "mama disperata" pe care dvs ati vazut-o la B1 a spus politistilor, de la bun inceput, ca fiica ei fabuleaza. ... Va amintiti discutia pe care am avut-o cu Alina Bodnaru la B1, in emisiunea "Nasu"?
Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
El va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro. ... In privinta alegerii B1, el a spus:
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Mihaela Antoche, care a venit la Adevarul Holding de la Kanal D, unde ocupa functia de director al Departamentului de Stiri si Sport, Horia Enasel - cunoscut in mediul audiovizual datorita colaborarilor sale cu posturile de televiziune Pro TV, Prima TV, National TV, B1 TV si N24, dar si Mura Franculescu - fostul coordonator al TVR 3, televiziune din portofoliul Societatii Romane de Televiziune.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Evenimentul Zilei se intreaba: "Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact.
Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze. ... Se inchide un parteneriat extraordinar cu Bobby Paunescu, de 10 ani, si B1 TV.
Eram dupa o perioada buna fara talk-show-uri (cu exceptia celor in care a performat Crin, in asa fel incat mi-am reprimat sila de Turturica si alte pasarele poposite de la B1, la B2 - TVR1).
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Inventarul de media", pe care il puteti citi in continuare. A mai cazut o baricada!
Insa pe 29 iulie 2010, Bobby Paunescu a anuntat ca Radu Moraru, la momentul respectiv realizator al emisiunii "Nasul" de la postul B1 TV, va prelua, de la 1 august 2010, 60% din televiziunea de stiri Vox News, restul actiunilor urmand sa fie detinute in continuare de familia Paunescu.
Moody‘s a retrogradat ratingurile pentru depozitele si datoriile National Bank of Greece SA, EFG Eurobank Ergasias SA, Alpha Bank AE, Piraeus Bank SA, Agricultural Bank of Greece si Attica Bank SA, de la ‘B3‘ la ‘Caa2‘, iar calificativele Emporiki Bank of Greece si General Bank of Greece au fost revizuite in scadere, de la ‘B1‘ la ‘B3‘.
Ma uit cu placere in fiecare seara la emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzata la B1 TV. Acesta are curajul de a spune lucrurilor pe nume.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
google-analytics.com