Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.86 secunde)
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre PSD, demisia premierului din conducerea partidului si noul presedinte interimar al social democratilor, conform b1TV.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a abordat si chestiunea unei viitoare candidaturi la alegerile locale de la Primaria Capitalei din 2016:
Nu vrem sa parem noi altfel, declara stupefiant presedintele PSD la B1 TV. Dragnea n-a uitat sa traga de fiecare data si cate o periuta actualului presedinte.
- Insolventa atribuita celorlalte posturi (Realitatea, B1, RTV, si alte surse media) ne duc cu gandul la dorinta unora de a exista un post unic sau NICIUNUL !!!!
Gandul lui Ion Cristoiu de vineri, 25 noiembrie 2016: Un impostor: Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
STIRI PE SURSE Informeaza: Stratfor: Romania se uneste cu Moldova, Rusia se va destrama (Autor: Gabriel Zamfirescu) Un raport al Stratfor ar trebui sa ne faca sa sarim in sus de bucurie.
Conform comunicatului emis de agentie, riscul de tara este actualizat astfel incat, pentru depozite la banci in valuta, noul rating este Ba2, fata de cel vechi B1, pentru imprumuturi locale pe termen lung in valuta noul rating este Ba1 (fata de Ba3), iar pentru imprumuturi locale pe termen lung in moneda locala noul rating este Ba1 (fata de Ba3).
Astfel, potrivit comunicatului Moody’s Investors Service, ratingurile MobiFon Holdings BV supuse reevaluarii sunt cel aferent creditelor, stabilit la “B1“, si cel aferent unei emisiuni de obligatiuni de 225 de milioane de dolari, cu scadenta in 2010, stabilit la “B3“.
Mai precis, daca se incadreaza in categoria B1 (0 - 2.400 consum mc) si consuma 2.350 mc, va plati costul metrului cub regasit in categoria B2 (2.401 - 12.400 consum mc).
In ultimul timp auzim din ce in ce mai des vorbindu-se despre biocombustibili, acele tipuri de carburanti care sunt produsi din ingrediente biologice, nu organice.
In timp ce romanii consuma fructe si legume importate, crescute artificial, tara noastra exporta cea mai mare parte a produselor ecologice.
"Astfel, pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici din categoria B1 (consum anual de pana la 2400 mc) va fi de 989,55 RON/1000 mc in cazul Distrigaz Sud, respectiv 983,10 RON /1000 mc in cazul EON Gaz Romania", se precizeaza in comunicat.
„Pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici din categoria B1 (consum anual de pâna la 2.400 mc) va fi de 989,55 lei/1.000 mc în cazul Distrigaz Sud, respectiv 983,10 lei /1.000 mc în cazul EON Gaz România“, informeaza ANRE.
Este vorba de locurile de joaca aferente blocului J6 din Micro 40, blocurilor B1-B2 din Tiglina 2, blocurilor N1-R5 din Micro 19, blocurilor O10-T3 din Micro 19, blocurilor G4A-G4B din Micro 17, blocurilor L2-L1 din Micro 40, blocurilor D7-D8 din Micro 21 si blocului K6 din Cartierul "Aurel Vlaicu".
Potrivit declaratiilor reprezentantului Distrigaz Galati, cei mai multi dintre clientii casnici se incadreaza la categoria consumatorilor de tip "B1", adica cu cel mai mic consum, in conditiile in care mai sunt si alte doua categorii de consumatori "B2" si "B3".
Se plateste o redeventaPrezent joi seara la emisiunea „Nasul“ de pe b1 TV, premierul Emil Boc a sustinut ca nu va ezita sa se adreseze organelor judecatoresti, inclusiv Parchetului, in cazul in care modul de incheiere a ultimului act aditional la contractul dintre ANRM si Sterling indica elemente de raspundere penala, luand, totodata, in calcul posibilitatea anularii contractului daca va fi nevoie.
El a mai declarat ca exista negocieri avansate pentru a aduce la Vox News o vedeta de la B1 TV. "La B1 TV sunt oameni buni, pe care intentionam sa-i luam", a explicat Emil Jascau.
O alta televiziune generalista de pe piata tv romaneasca, B1 TV, nu a inregistrat profit anul trecut, compania care opereaza licenta postului, News Television Romania SRL, inregistrand pierderi de 7,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 11,9 milioane de lei.
Pentru obtinerea permisului de conducere la autovehicule din categoriile A, A1, B, B1 si B+E va fi platita o taxa unica, de 5 lei.
Astfel, Mihai Martu este responsabil pe partea tehnica pentru Vox News, in timp ce responsabilul de programele Vox News va fi Adrian Buca, omul din spatele emisiunii "Nasul", de la televiziunea B1 TV.
google-analytics.com