Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (5.36 secunde)
BASESCU L-A FACUT PROST PE RAJOY Disperatul de la Cotroceni a facut la B1, preluata de Antena 3, declaratia ca trebuie sa fii prost ca sa anunti ca vei uza de dreptul de veto intr-o chestiune la UE.
"Cu numai 10 zile inainte de alegerile parlamentare, in direct la postul de televiziune B1 TV, Basescu l-a descris pe primul-ministru Victor Ponta ca 'mincinos', 'prost' si 'un porc'", mentioneaza un comunicat de presa transmis joi de PES.
Inpolitics: Voiculescu:
afirmatiile de mai sus si multe altele pe aceeasi tema au fost facute de Andrei Chiliman la postul portocaliu B1 TV, unde a aparut pentru a doua oara in decurs de 5 sau 6 zile.
Pe Elena Udrea nu poti sa o faci de stanga nici daca o calci in picioare, nici daca ii iei tocurile de la pantofi", a declarat Basescu la B1.
Invitatul lui Ion Cristoiu la B1 Tv, de vineri seara, a fost premierul Victor Ponta.
El a explicat, la postul B1 TV, ca argumentul oficial va fi legat de Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) pe justitie, dar ca exista si temerea ca, dupa aderarea la Schengen, foarte multi cetateni romani si bulgari vor emigra spre alte state.
Inpolitics : Miscarea Populara - o farsa a lui Basescu pe seama lui insusi (Autor :
COTIDIANUL : Totul pentru EBA: referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul.
Ponta se pregateste de intalnirea cu Angela Merkel Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seara la B1 TV, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si cu alti prim-ministri, intrucat astfel de intrevederi "tin de normalitatea functiei".
Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii "Sub Semnul Intrebarii", de pe B1 TV, ca este "indiscutabil decis" sa initieze un nou referendum cu aceleasi intrebari ca la referendumul din 2009, precizand ca va astepta legea privind cvorumul de 30% sa intre in vigoare.
"Sper sa am o discutie cu domnul Dragnea, cu domnul Ponta, pentru ca nu voi putea sta deoparte intuind ca se poate produce un dezastru organizatoric si sa spun ca nu ma intereseaza, e treaba Guvernului‘, a afirmat Basescu, la B1 TV, el aratand ca aceasta tema este trecuta si in acordul de coabitare.
O carpitura aritmetica de toata jena", a comentat presedintele Senatului intr-un interviu la B1. In prezent, liberalii au 50 de senatori, iar Opozitia ramane practic cu 37 de voturi din 174 - 23 ale PDL si 14 ale PP-DD, un singur senator fiind neafiliat.
Moshemordechai.ro: Basescule, cat de nesimtit poti fi? Aflat in studioul B1Tv, unde modera o emisiune in care il avea ca invitat pe Robert Turcescu (eu asa am vazut!), Traian Basescu si-a dat cu parerea despre orice, de la starea USL pana la datoriile Rompetrol.
Accesul la B1 e tot ce ii poate oferi cu adevarat Basescu. Iar Antonescu are mare nevoie de media. Asta nu inseamna ca nu exista solutii, pentru domnul Antonescu, in situatia in care ar pierde sustinerea PSD.
Ma rog in fiecare zi sa iesim de la guvernare", a declarat deputatul liberal Ludovic Orban la emisiunea "Buna seara, Romania" de pe B1 TV.
Motivele o sa le aflati de la B1. Ce subiecte mai aveam? Ca sa le bifam repede pe toate. - Declaratia lui Ponta conform careia condamnarea lui Adrian Nastase este una politica.
Candidatul PSD la Presedintie, Victor Ponta, a propus patru dezbateri televizate, la Realitatea TV, Romania TV, Antena 3 si B1 TV.
Lucian Mindruta: Ponta l-a batut cu 4-1 pe Iohannis in dezbaterea electorala Prezentatorul TV Lucian Mindruta scrie pe blogul personal ca la prima dezbatere intre prezidentiabilii Iohannis si Ponta, premierul l-a dominat total pe liderul ACL.
Esantionul, care a vizat populatia adulta, neinstitutionalizata, a cuprins 650 de interviuri, realizate prin metoda CATI, la nivel national, cu persoane care au urmarit dezbaterea de la B1 Tv, in timpul desfasurarii acesteia.
google-analytics.com