Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.81 secunde)
• Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a incercat, duminica seara la b1 TV, sa destabilizeze opozitia democratica a tarii, lansand diversiunea unei posibile intelegri subterane cu liderii PNL, PSD si PC.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, ca, dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, insa a fost refuzat de USL.
Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica la B1 Tv ca i-a propus presedintelui PSD, Victor Ponta, sa fie premier.
Noi luam act de demisia presedintelui", a spus Ponta la B1 TV, adaugand in context ca oricum in 2013 Constitutia va trebui revizuita.
Daca la Curtea Constitutionala nu ar fi servitori ai Puterii, oricare ar fi aceasta, ci judecatori, verdictul ar putea fi dat chiar inaintea unei solicitari a Parlamentului, la simpla vizionare a emisiunilor de la B1, respectiv TVR.
Traseismul politic din ultima perioada arata criza in care se afla actuala guvernare Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, considera ca traseismul politic foarte accentat din ultima perioada este o dovada a crizei in care se afla actuala guvernare si ca este nevoie de un guvern neutru, de serviciu, in cazul in care actualul guvern ar fi demis, potrivit B1 TV.
Președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat intr-o interventie la B1 TV ca intotdeauna partidul sau a votat pentru stabilitate iar UNPR ramane consecvent si va da un vot de investitura Guvernului Ponta."Toti colegii vor vota pentru stabilitatea aceste tari", a tinut sa precizeze Oprea.
Romanialibera.ro : Ponta: Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
S-a facut referendum ca sa se mearga pe un asemenea sistem uninominal", a afirmat fostul presedinte la B1 tv. Ion Iliescu a mentionat ca nu vrea sa emita "judecati rigide", adaugand ca fiecare are ratiunea lui cand face niste propuneri.
Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam?
Scoateti un act juridic, lege sau hotarare a Parlamentului Romaniei, probabil va fi supusa controlului de constitutionalitate si, daca este constitutionala, eu ma duc la Neptun, ma duc la plaja, nu-mi fac griji", a afirmat seful statului, intr-o interventie la postul B1 TV.
Intors la Cotroceni, Basescu va fi un presedinte mort In cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum si se va intoarce la Cotroceni, va fi "un presedinte mort", a declarat Ion Cristoiu, duminica seara la B1 TV.
Gandulinfo : Pericolul cel mai mare pentru Romania (Autor : Cristian Tudor Popescu) Umbra lui Ceausescu a iesit din iad sa se mai racoreasca la 37⁰C la umbra.
Gandul.info : Surpriza USL pentru Basescu:
E una de la B1 de-o prostie rara! L-a tinut pe Ponta 10 minute cu una si aceeasi intrebare la care omul i-a raspuns in toate felurile, dar ea nu pricepea!
S-a luat de prostia pe care n-o pricepea femela de la B1, cum v-am semnalat in postarea anterioara. Sigur ca au dreptul la vot cetatenii romani de peste hotare, dar, psihopatule, n-au dreptul sa figureze pe lista electorala permanenta din tara.
AmosNews: Biroul permanent al Senatului se reuneste la ora 14.30 Senatorii ar putea discuta propunerea senatorului PNL Ioan Ghise privind referendumul, potrivit unor surse din Senat.
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
A zis, iar Basescu s-a conformat scurt, asa ca ieri a "injurat" USL fara sa se repete cam 90 de minute, pe postul de televiziune B1.
google-analytics.com