Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (1.79 secunde)
Afirmatiile au fost facute la B1 Tv in contextul discutiei despre marcarea a 70 de ani de la celebrul "Ostasi, va ordon treceti Prutul!", care a marcat, la 22 iunie 1941, inceputul luptei armatei romane pentru recuperarea Basarabiei si Bucovinei de Nord.
Inpolitics informeaza: Sa radem putin: Basescu, Regele, Ceausescu si uniformele scolare (Autor:
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Asa au urmat in doar doua zile "consultarile" de luni cu partidele politice pe tema regionalizarii (si, in locul unei reconcilieri intre presedinte si opozitie, a fost pus in scena spectacolul conflictul deschis ireconciliabil), apoi in aceeasi zi conferinta de presa prin care propunerile USL erau ridiculizate cu aplombul unui sef de partid, iar nu de stat, pentru ca miercuri seara la B1 sa fie supus unui atac fara precedent chiar Regele Mihai, personalitate politica si istorica cu o influenta simbolica asupra societatii romanesti, care, dupa contestarea sa de catre neocomunisti la inceputul tranzitiei - mai ales in 1990-1991, in timpul discutiilor privind forma de guvernamant din vremea Constituantei - devenise obiectul unui larg consens national.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Alexandru declara ca a vrut sa-i scrie presedintelui "in clipa in care am auzit declaratiile pe care le-ati dat pe postul B1, in emisiunea din 22.
Jurnalistilor care, la Bruxelles, l-au intrebat despre bezmetica lui declaratie de la B1, a stiut sa le raspunda ca e curioasa insomnia lor in legatura cu subiectul.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Era o caldura sufocanta", a spus Emil Boc, joi seara, la B1 Tv. Boc a tinut sa precizeze si ca nu l-ar fi putut ajuta pe Henri Paul daca nu mergea periodic la sala.
Mentinem invitatia deschisa, asteptam un raspuns la aceasta adresare", a explicat Antonescu, la emisiunea "Actual B1", de la postul B1 TV, vizavi de incercarea de cooptare a UDMR in USL.
ziarepolitica.com informeaza : Ponta:
Inpolitics informeaza: Basescu - mirosul fricii (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Anuntul-soc al lui Basescu, potrivit caruia nu e dispus sa dea guvernarea USL nici macar daca ia peste 50% in alegeri are, in mod cert, motivatii profunde.
Raspunsul lui Duda vine la trei luni dupa ce, intr-o emisiune de la B1 TV, Traian Basescu a declarat ca abdicarea Regelui Mihai in 1947 a fost "un act de tradare nationala".
Inpolitics : Lazaroiu, grenada ofensiva care ii salveaza scaunul lui Boc? (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Debarcarea lui Sebastian Lazaroiu a luat prin surprindere scena politica si va face valuri zile in sir in sanul puterii.
AGERPRES : Cum a explicat Emil Boc demiterea lui Sebastian Lazaroiu de la Ministerul Muncii Guvernul are nevoie de un ministru al Muncii cu norma intreaga, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, referindu-se la inlocuirea din aceasta functie a lui Sebastian Lazaroiu cu Sulfina Barbu.
Presedintele Traian Basescu a vorbit joi seara, la B1 TV, despre un risc major al revenirii recesiunii in 2012. Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii.
Inpolitics informeaza: Conflictul Basescu-Rege: misterul incepe sa se limpezeasca (Autor:
Inpolitics informeaza: Cum pregateste PSD batalia pentru Bucuresti (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) PSD Bucuresti, probabil cea mai mare organizatie de partid din tara, e, in aceasta perioada, scena unor schimbari profunde, ca sa nu spunem lupte intestine, cu bataie chiar spre conducerea centrala a formatiunii.
Inpolitics informeaza: Cinism extrem:
Atacurile lui Basescu de la B1 TV Basescu l-a numit tradator, Parlamentul l-a chemat sa vorbeasca in ziua implinirii a 90 de ani Anul acesta, Regele Mihai I a anuntat ca, incepand cu 10 mai 2011, Casa Regala a Romaniei "rupe" toate legaturile istorice si dinastice cu Casa Princiara de Hohenzollern, pentru a respecta dorintele lui Ferdinand I ca familia regala romana sa aiba "un caracter national si independent".
google-analytics.com