Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.11 secunde)
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Gestul presedintelui de a intoarce in Parlament Legea pensiilor ridica semne de intrebare in randul Opozitiei. "Nu ma asteptam ca presedintele Traian Basescu sa nu promulge Legea pensiilor", spune senatorul PSD Miron Mitrea.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul "Resaparea lui Oprea", pe care il puteti citi in continuare.
Romania Libera publica articolul "Udrea, dezamagita ca Basescu nu vede o femeie sef al PDL sau de stat", pe care il puteti citi in continuare.
Teodorescu a prezentat la B1 TV ultimul sondaj care masoara increderea in politicieni, realizat in septembrie: pe primul loc Crin Antonescu, cu 29,1%, urmat de Victor Ponta - 25,3%.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o informatie socanta: proaspatul pedelist Theodor Baconschi il face mincinos pe Traian Basescu! 'Incredibil, dar real:
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Am luat in serios acest anunt al lor si le urez succes", afirma recent Victor Ponta la emisiunea "2+1", de la postul B1.
Dan Constantin (foto) publica in Jurnalul National articolul "Basescu, ocolit de WikyLeaks", pe care il puteti citi in continuare. Curiozitate si teama - acestea sunt sentimentele declansate de difuzarea corespondentei diplomatice a Statelor Unite.
televiziunile "mogulilor" il critica - aranjeaza el cu Dna Culcer de la Televiziunea Malefica, cu B1 si mai nou cu RCS-RDS ca sa te convinga ce viata buna e in Infern si ce patesc cei care nu vor sa-si exprime recunostinta si fericirea pentru calitatea smoalei din cazane;
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare partea a doua. Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Inpolitics informeaza: De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
Povestea a devenit complicata in momentul in care Marius Spinu (PDL) a intrat in direct la B1 si a inceput sa vocifereze puternic in situatia unui duel cu Cristina Pocora.
google-analytics.com