Cautare

35101 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (3.58 secunde)
Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Daca pana acum ridicarea balcoanelor la parterul blocurilor sau extinderile pentru spatii comerciale determinau discutii fara sfarsit intre reprezentantii Primariei si cei ai Agentiei pentru Protectia Mediului, in ultimul timp apele s-au mai linistit.
In plus, semnatarii declaratiilor nu mai raspund penal pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor mentionate. ... Initiatorul propunerii, Serban Nicolae (PSD), a argumentat ca, oricum, legea initiala, careia i s-au adus completari prin ordonanta, prevede ca declaratiile sa fie publicate pe siteurile institutiilor sau in “Monitorul Oficial“.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a stabilit ca persoanelor juridice care-si desfasoara activitatea in domeniul presei sau audiovizualului, partidelor, sindicatelor si patronatelor sa nu li se aplice pedepse penale complementare.
Saptamana trecuta, Emil Constantinescu a fost audiat la Brasov, in calitate de martor, in procesul penal intentat, in 2002, de deputatul PSD Constantin Nita impotriva lui Zoe Petre, dupa ce aceasta a acordat un interviu ziarului “Evenimentul Zilei“, facand referiri la presupusele legaturi ale omului de afaceri Paul Brenner si a acolitilor acestuia cu persoane din PSD Brasov, printre care si Constantin Nita.
Din ce in ce mai multe firme din afara judetului isi inscriu numele pe lista castigatorilor de trasee judetene, in conditiile in care galatenii au masini prea vechi sau nu considera itinerariile ca fiind viabile din punct de vedere economic.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare: ... 30 de ani de la Revolutie sau 30 de ani de la lovitura de stat?
In replica, liderul politistilor locali a ripostat vehement, precizand ca accepta sa fie verificat de organele superioare, competente in a-i controla activitatea profesionala, iar daca este gasit vinovat, va raspunde penal, conform legislatiei in vigoare.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Afirmatia din articol conform careia 'In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal' este eronata", informeaza Adevarul.
Cu toate ca inca nu au decis daca, asa cum sustine Guvernul, pedepsirea calomniei trebuie scoasa cu totul din noul Cod Penal, parlamentarii sunt de parere ca doar o lege a presei facuta prin dezbateri cu forurile abilitate poate sa reglementeze problemele de etica in domeniul mass-media.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a transmis ieri premierului Tariceanu o scrisoare in care evalueaza pericolele intrarii in vigoare a Codului Penal din 2004, apreciind ca acest lucru va bloca justitia penala din Romania.
Pe de alta parte, senatorul PSD Adrian Tutuianu (PSD) a sustinut ca, daca doresc sa fie seriosi in ceea ce fac, senatorii ar trebui sa isi propuna sa modifice Codul Penal si introduca pedepse complementare si masuri de siguranta.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului penal si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea.
l-a contactat pe politist la Postul de Politie Birda si l-a rugat sa nu-i intocmeasca dosar penal, fiind refuzat de politist. ... l-a contactat din nou pe politist, promitandu-i o mie de euro pentru a nu da curs dosarului penal.
google-analytics.com