Cautare

35101 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (5.34 secunde)
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
La Registrul Comertului Galati s-au depus actele de infiintare pentru peste 200 de noi societaati. In decursul unei singure luni, la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati au fost inmatriculati 209 agenti economici, 56 dintre acestia fiind persoane fizice, 149 societaati cu raaspundere limitataa si 4 societaati pe actiuni.
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. ... Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Presedintele PLD Galati, Marius Necula, sustine ca nu a avizat o asemenea actiune. Reprezentantul Partidului National Liberal, filiala Galati, George Kramer, a formulat ieri, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), o contestatie impotriva Partidului Liberal Democrat (PLD) Galati pentru "incalcarea art.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. ... Judecatoria Galati recunoaste, totusi, dreptul Directiei de Finante Galati de a recupera aproape un milion de lei de la ICMRS, dar in cadrul unui alt proces.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
E drept si ca dupa ce timp de mai multe luni s-a vorbit despre necesitate organizarii alegerilor anticipate, ca mijloc de a scapa de "solutia imorala", a existat si un scurt moment in care s-a crezut ca lucrurile s-au linistit in interiorul Coalitiei de guvernare.
248 din Codul penal, si a infractiunii de coruptie, prev. ... 248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
De asemenea, presedintele a subliniat ca majoritatea politicienilor nu inteleg functionarea statului de drept. ... Urmarea evenimentelor din lunile iulie - august, Romania este pusa sub semnul intrebarii ca stat de drept. - Romania este supectata ca nu-si mai mentine valorile satului de drept si cele europene.
In scrisoare, Iliescu ii solicita sefului statului sa utilizeze prerogativele prezidentiale pentru a remedia criza amanarii noului Cod Penal, rezultata din "ambitiile subiective" ale ministrului Justitiei.
Iata ca cele spuse de primarul Navodariului s-au adeverit, in sensul ca fosta conducere a Ecoterm este cercetata penal pentru comiterea mai multor infractiuni de natura penala.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
Decizia a fost luata in ultima sedinta a Consiliului Local, cand a fost votata dizolvarea si lichidarea societatii dar si infiintarea noului Serviciu Public Ecosal Galati. ... Un al doilea motiv este accesarea fondurilor europene mult mai consistente", ne-a explicat Ion Ionescu directorul Ecosal Prest.
google-analytics.com