Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (3.79 secunde)
Cum functioneaza arhivele la MAE si la Ministerul Culturii Arhiva Ministerului Culturii s-a mutat din buncarul de sub Casa Scinteii undeva in cladirea Bibliotecii Nationale, unde functioneaza acum si Ministerul Culturii.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
Basescu anunta, la sfarsitul anului 2005, ca in 2006 va participa frecvent la sedintele Guvernului in baza prevederilor constitutionale.
Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, il acuza pe politologul Vladimir Tismaneanu ca a sustras documente din arhiva PCR, pe care le-a transportat ilegal in SUA cu scopul de a le vinde.
- Desi sapaturile au fost realizate din bani publici, rapoartele lor nu se pastreaza nici in arhiva fostei directii a monumentelor istorice (astazi arhiva Institutului Monumentelor Istorice) asa cum ar fi fost firesc. ... Documentatia nu a ramas nici in Arhiva Institutului de Arheologie, unde R.
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu.
Colegiul CNSAS i-a solicitat ieri directorului SRI, Radu Timofte, sa-i fie predate arhiva fostei Securitati, instrumentele de evidenta ale acesteia si cladirea unde este depozitata.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
Ieri, in cadrul unei intalniri dintre conducerea SIE si membrii Colegiului CNSAS, desfasurata "intr-o atmosfera de solicitudine reciproca", conducerea Serviciului de Informatii Externe a anuntat ca va preda arhiva declasificata, microfilmele documentelor intocmite de Securitate, sistemul de regasire automata a datelor din arhiva, cat si a dosarelor de personal ale ofiterilor care au facut politie politica.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
- Am mostenit de la ultima sotie a bunicului meu, Printesa Elena, care a fost nascuta Elena Lupescu, arhiva lui Carol al II-lea. ... - Cat este de pretioasa arhiva regala? ... - Veti continua sa valorificati arhiva regala?
Potrivit lui Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), obligativitatea nu mai exista de la jumatatea lunii decembrie 2006, de cand Regisco s-a transformat in Depozitar Central.
In anul 2006 Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii a acordat garantii in valoare de peste 122 milioane euro, pentru credite totale de peste 250 milioane euro.
O dovada in plus este un document, cred, inedit, gasit de mine in arhiva Ministerului de Externe.
In cele din urma, in noiembrie 2016, CIA a anuntat decizia de a publica on-line intreaga sa arhiva declasificata pe site-ul Bibliotecii CIA. ... Arhiva pusa pe internet detaliaza si o serie de incidente legate de fenomenul OZN, dovedind interesul agentiei pentru aceste aparitii inexplicabile.
Social-democratul Miron Mitrea a afirmat ca liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, detine casete cu inregistrari din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne. ... "Nu cred ca are toata arhiva, dar cred ca are multe informatii de acolo.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
google-analytics.com