Cautare

32 de rezultate pentru "arcas" (4.63 secunde)
Oare de ce se fereste Guvernul sa taie raul de la radacina?, se intreaba senatorul Viorel Arcas, vicelider al Grupului PSD din Senat.
COLEGIUL 1 - ILIESIU SORIN PNL COLEGIUL 2 -ARCAS VIOREL PSD COLEGIUL 3 - NEAGU NICOLAE PNL
Nicolae Neagu, Sorin Iliesiu, Viorel Arcas, pentru Senat si Ion Tamaian, Mircea Cazan, Florin Orlatan, Gheorghe Roman, Ioan Axente si Gheorghe Fraticiu, candidati pentru Camera Deputatilor.
Vicelider - Arcas Viorel • 3. Vicelider - Coca Laurentiu Florian • 4. Vicelider - Cordos Alexandru • 5. Vicelider - Lazar Sorin Constantin • 6.
Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Haralambie Voichitoiu. De asemenea, prin votul senatorilor PSD si UNPR, au devenit vicelideri ai grupului, senatorii:
Senatorul PSD de Sibiu Viorel Arcas a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Bonul fiscal pentru legatura de ceapa, chintesenta politicii anti-criza a PD-L", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Viorel Arcas a sustinut o declaratie politica intitulata: Managerii privati, noii "baieti destepti ai Romaniei" Uneori abuzam de intelepciunile din popor, dar alteori tare potrivite mai sunt.
Senatorul Viorel Arcas i-a adresar o intrebare ministrului Finantelor Publice, Gheorghe Ialomiteanu.Subiect:
Degeaba bietul nostru arcas e dibaci, el nu-l va vedea niciodata pe ucigasul aflat la sute sau mii de kilometri departare.
Gabriela Firea, Ilie Sarbu, Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Mazare, Florian Laurentiu Coca, Gabriel Mutu. Luisa isi doreste sa-si achizitioneze un Canon 7D pentru a face fotografii pe magneti si mai reusite.
A fost arcas, dulgher, fierar, muzician (cimpoier, violonist, pianist), si iubitor de animale. Pe plan international, Dr. Hawkins a fost fondatorul Devotional Nonduality (2003), o cale spirituala care aplica adevarurile de baza ale marilor traditii spirituale ale lumii:
Senatorul Arcas Viorel i-a adresat o intrebare Ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas. Subiectul intrebarii: Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com