Cautare

909 de rezultate pentru "arcas viorel" (2.70 secunde)
"In anul 2000 la ICMRSG lucrau 10.000 de persoane iar acum mai sint 1.200, salariul mediu brut la nivelul societatii fiind la ora actuala de circa 8 milioane de lei", ne-a declarat liderul sindicatului de la ICMRSG, Viorel Tebrean.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
De data aceasta, surprinzator pentru unii care se obisnuisera cu tacerea lui Viorel Catarama, liberalul mentionat a declarat ca membrii organizatiilor locale ale PNL ar trebui sa se pronunte pentru convocarea unui congres extraordinar al partidului, in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.
Grupul pentru Dialog Liberal, condus de omul de afaceri Viorel Catarama, a adresat o scrisoare deschisa Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal, in care propune conducerii PNL reconcilierea cu Traian Basescu si PD, refacerea Aliantei D.A.
Colegul, prietenul si totodata gazda lui Marius Enescu, managerul Sanatoriului, Viorel Oleniuc, l-a prezentat pe eurocandidatul PNL unei multimi de cativa zeci de oameni, deopotriva cadre medicale si pacienti, adunati in holul institutiei.
Locomotiva partidului va fi Viorel Oleniuc, managerul Sanatoriului Balnear si reales presedinte al PNL Mangalia, dupa demisia intempestiva a lui Ionut Vaida. ... Dupa cum am precizat, lista va fi incheiata de Viorel Oleniuc, care tinteste exclusiv spre functia de primar.
"Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
Viorel Pana, candidatul Partidului Conservator pentru presedintia Consiliul Judetean, s-a aflat, in cursul zilei de ieri, in mijlocul cetatenilor din municipiul Constanta de aceasta data, mai exact in piata agro-alimentara de la CET.
Candidatul PC la sefia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana s-a aflat, zilele trecute, in Cernavoda, Harsova si Lipnita, pentru a discuta cu cetatenii atat din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural.
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicatie originala referitoare la succesul lui Traian Basescu in dezbaterea cu Mircea Geoana, dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale: ... Flacara violet ataca din nou tot joia, cand, daca ar fi sa ne luam dupa Viorel Hrebenciuc, Traian Basescu este in forma maxima.
Acesta este hotarat sa candideze, la inceputul sesiunii parlamentare, pentru functia de lider de grup al PSD in Camera Deputatilor, functie detinuta in prezent de Viorel Hrebenciuc.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inainte de a intra la sedinta BPN, ca nu stie de intalnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, apreciind totodata ca astfel de intalniri nu trebuie sa se substituie structurilor de partid.
Romania Libera publica un interviu cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, intitulat "Traian Basescu o sa se inteleaga mai bine cu noi decat cu PDL", pe care il puteti citi in continuare.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit vineri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de Excelenta in creativitate.
Viorel Dumitru Predut este acuzat de complicitate la obtinerea ilegala a 2,68 miliarde de lei vechi din fonduri PHARE de catre o firma din Mehedinti, precum si de fals intelectual.
Viorel Popescu, patronul firmei Elprest din Craiova, a spus ca, înainte de toate, trebuie sa îti tratezi clientii, angajatii si furnizorii cu respect.
Viorel Popescu, patronul firmei Elprest din Craiova, a spus ca, înainte de toate, trebuie sa îti tratezi clientii, angajatii si furnizorii cu respect.
Rectorul Universitatii "Dunarea de Jos", Viorel Minzu, a declarat ieri ca doar putin peste 30 de profesori universitari cu functii de conducere in cadrul Universitatii - rector, prorector, decan, sef de catedra etc.
google-analytics.com