Cautare

909 de rezultate pentru "arcas viorel" (2.65 secunde)
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Mai exact, potrivit informatiilor vehiculate de lideri democrati, fostii parlamentari Viorel Pana si Bogdan Niculescu Duvaz incearca sa redevina membri ai Partidului Democrat, partid pe care, inainte de alegerile locale, l-au parasit pentru a se inscrie in Partidul Social-Democrat, fara sa anticipeze ca democratii vor ajunge la Putere, iar ei vor ramane fara functiile de odinioara.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. Viorel Hrebenciuc este un om politic important, membru PSD. ... Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau.
Viorel Bangala si sotia au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Viorel Arcas (PSD) si-a suspendat, la inceputul acestui an, contractul de munca de la SC Automecanica SA Medias, unde detinea functia de director general adjunct. Viorel Arion (Alianta D.A.) s-a autosuspendat din functia de presedinte onorific al Camerei de Comert si Industrie a judetului Hunedoara.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Eleganta si profesionalism - sunt doar doua dintre calitatile remarcate de constantenii care s-au strans, curiosi, in jurul candidatului Partidului Conservator pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Marian Pana, si a echipei acestuia, pentru a asculta explicatii referitoare la potentialul acestui judet, precum si ideile conservatorilor, care ar putea ajuta economia judetului, dar nu numai, sa se dezvolte.
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. ... "Facem astfel de vizite pentru ca vrem sa venim cu lucruri concrete", a spus Viorel Pana.
Cristian Radulescu (PDL) - 84%, Marton Arpad (UDMR) - 84%, Octavian Mircea Purceld (PRM) - 68%, Varujan Pambuccian (minoritati) - 59%, Crin Antonescu (PNL) - 45%, Viorel Hrebenciuc (PSD) - 41%, Bogdan Ciuca (PC) - 35%.
Viorel Cristovici: "Voi incerca sa fiu mai aproape de zona de nord-vest a judetului" Atributii Viorel Cristovici este consilier judetean din partea Partidului National Liberal. ... Experienta Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.
Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa au cheltuit 900 de milioane de lei pentru alegeri si au devenit victime ale uninominalului.
Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
google-analytics.com