Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (4.80 secunde)
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut in data de 11 februarie 2014 o declaratie politica referitoare la initiativa legislativa privind infiintarea Fundatiei "Proiect Ferentari", pe care o puteti citi in continuare.
Plec de la constatarea ca, indiferent de suisurile si coborasurile din ultimii ani, PSD a dovedit ca ramane un partid important, capabil inca sa determine dinamica politica a Romaniei, desi nu mai este partidul care domina scena politica, prin organizare, disciplina si competenta administrativa.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Daca raportam prestatia politica, in ansamblu, a actualului Executiv si performanta individuala a fiecarui ministru in domeniul politicilor publice la timpul scurs de la instalarea la putere, dar, mai ales, la promisiunile si angajamentele facute de PDL in fata natiunii, in decembrie 2009, impreuna cu Traian Basescu, concluzia este una singura:
Mircea Geoana propune o reformare a PSD, care pana acum s-ar fi integrat intr-un mod neofanariot de a face politica.
Phillipe Braud, un ilustru politolog contemporan, in descendenta teoretica a lui Bourdieu, insista asupra faptului ca orice act de violenta politica, putand fi asimilat terorismului, face ca intre autorul acestuia si victima sa se produca o intruziune pe un teritoriu corporal, material si simbolic, afectand, adeseori ireversibil, bunurile, intimitatea, crezurile si insasi identitatea victimei.
- Balansarea puternica spre optiunea Trump vine cu toate consecintele de politica interna si externa, economice, sociale si culturale care decurg din aceasta dramatica schimbare a optiunii fundamentale a Americii; ... Se naste un nou tip de sensibilitate politica si intelectuala in Occident; ... anti-sistem (dimensiunea politica), falia globalism vs.
Solutia PSD pentru iesirea din criza politica actuala implica consfintirea coabitarii intre un presedinte de o culoare politica si un guvern si o majoritate parlamentara de alta culoare politica. "Partidele parlamentare au obligatia de a gasi neintarziat o formula politica negociata pentru asigurarea stabilitatii politice.
Constantin Podgoreanu a declarat ca intrarea in UPSC i-a fost "impusa" de catre propria constiinta, in momentul in care a vazut ca viata politica romaneasca a inceput sa fie dominata de "lautari, exaltati, escroci si impostori, care si-au incrucisat ADN-urile, pentru a conduce Romania.
Asta desi, cu modestie si fara chef de pompat la penele de paun o spun, vreo doi ani mi s-a zis ca as fi primit titlul de cel mai asa si pe dincolo blog de politica din Romania ( au zis-o altii, nu eu!).
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
PRIETENIE, POLITICA, LOIALITATE, CORUPTIE.
Ponta surprinde pozitiv prin curajul cu care ia decizii dificile Premierul Victor Ponta a inteles ca, in politica, trebuie sa faci sacrificii pe termen scurt, pentru a construi pe termen lung, iar liderul PNL, Crin Antonescu, face o distinctie corecta intre guvern ca institutie a statului si partid ca asociatie privata de cetateni.
Ce a schimbat mare lucru a fost folosirea, intai de catre Basescu si apoi de catre Iohannis a serviciilor secrete in politica. Aceasta a crescut pe masura ce politica a devenit mai concurentiala si majloacele traditionale, ca televiziunea, nu au mai putut asigura castigul.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
acela de a mentine stabilitatea politica a tarii in perspectiva integrarii europene.
"Am realizat si eu acum, dupa 16 ani de politica, urmatorul lucru: in politica, daca nu faci parte din grupuri politice de interese, daca nu faci parte din grupuri economice de interese si esti doar un exponent al celor care te-au votat, te mananca toti cu fulgi cu tot".
Acum, cand societatea civila este atat de virusata, de substituita si compromisa de clasa politica, cand, in general, toate structurile statului ignora si refuza sa ajute societatea civila pentru a se putea produce in societatea romaneasca, partidul dumneavoastra are posibilitatea sa-si arate vointa si stiinta de-a da o sansa romanilor din tara si din diaspora sa intre in dialog cu propria clasa politica", sustin cele doua reprezentate ale societatii civile intr-o declaratie adresata intregii clase politice.
Senatorul ADRIAN TUTUIANU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Am avut astazi de ales intre mai multe subiecte pentru declaratia politica. ... Adica, despre incompetenta, cinismul si impostura politica a actualului Guvern.
Este timpul sa fie clarificata diviziunea muncii intre presedinte si premier Dincolo de orgolii si practici construite neinspirat la Palatul Cotroceni, este timpul pentru a clarifica "diviziunea" muncii intre presedinte si premier, mai ales in conditii de coabitare politica, apreciaza vineri presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
google-analytics.com