Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.66 secunde)
Gabriela Firea, Ilie Sarbu, Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Mazare, Florian Laurentiu Coca, Gabriel Mutu. Luisa isi doreste sa-si achizitioneze un Canon 7D pentru a face fotografii pe magneti si mai reusite.
A fost arcas, dulgher, fierar, muzician (cimpoier, violonist, pianist), si iubitor de animale. Pe plan international, Dr. Hawkins a fost fondatorul Devotional Nonduality (2003), o cale spirituala care aplica adevarurile de baza ale marilor traditii spirituale ale lumii:
Senatorul Arcas Viorel i-a adresat o intrebare Ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas. Subiectul intrebarii: Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare".
Si-a descoperit acum identitatea politica si nu se mai regaseste in PDL? ... Or, Miscarea Populara, ca formatiune politica exista, din 2000 parca, a fost constituita pe scheletul PNT.
Au devenit romanii apolitici sau prin absența de la vot vor sa pedepseasca intreaga clasa politica?
Nu, mergeti dumneavoastra, sa dati declaratie si sa va dea dovada pentru acte.
Declaratie - protest a Parlamentului privind blocarea aderarii Romaniei la Schengen Guvernul olandez a anuntat inca de vineri seara ca, la reuniunea ministrilor de Interne (JAI) din 22 septembrie, se va opune aderarii, chiar si partiale, a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale", 103 "Declaratie privind accizele";
Senatorul PSD de Valcea, Laurentiu Florian Coca (foto), a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Coeziunea sociala - cea mai buna politica pe timp de criza", pe care o puteti citi in continuare. ... Aceasta este doar una din lectiile de practica, de stiinta politica si sociala corecte.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman, mandru ca am votat Alianta PSD-UNPR-PC", pe care o puteti citi in continuare.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. ... Biroul permanent al Senatului a decis sa trimita Comisiei pentru politica externa proiectul de Declaratie. ... DECLARATIE Declaratiile E.S.
Asta in conditiile in care Adrian Nastase a fost cel care v-a convins sa intrati in politica. ... Da, Adrian Nastase m-a convins sa intru in politica.
O parte dintre alesii locali s-au saturat de politica si au ales independenta in locul apartenentei la vreun partid politic, un consilier local din Licurici dorind chiar sa renunte la functie. Cei peste 800 de alesi locali din judetul Gorj si-au depus declaratiile de apartenenta politica.
Basescu a acuzat o lipsa de vointa politica pentru reforma, dar in cele din urma Legile au fost asumate la Parlament de catre Guvern.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: Solidar cu Guvernul Ponta pentru o politica responsabila in interesul cetatenilor.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; pentru ca altfel nu as fi acceptat sa fac politica.
google-analytics.com