Cautare

17 de rezultate pentru "arca" (2.62 secunde)
Tot ce trebuie sa stiu despre viata am invatat de la Arca lui Noe. ... Nu ploua cand Noe si-a construit arca. ... Serpii erau pe arca impreuna cu gheparzii. ... Aminteste-ti, Arca a fost construita de amatori, Titanicul de profesionisti.
Asociatia de Comunicatii prin Cablu (ACC) si Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale (ARCA) protesteaza fata de presiunea exercitata asupra Parlamentului de Ministerul Culturii si Cultelor, care promoveaza aceste ordonante sub pretextul alinierii la standardele europene.
Chiar din a doua zi de Bookfest, pe 31 mai, de la ora 18.00, Polirom ii asteapta pe cei interesati la Scena ARCA pentru lansarea unei carti eveniment:
Era o arca, cu intindere aparenta de 1,5 m, care emitea un inel de scantei albe. Acest obiect zbura cu o viteza mare in directia muntilor situati in stanga noastra.
- arca ar fi povestea lui Nicolae Moromete. - Da, a studiat si cand a ajuns la Facultatea de Drept, decanul de atunci, profesorul Aristide Pascal, autorul Constitutiei din 1866, si-a dat seama, la randul sau, de capacitatile sale intelectuale extraordinare si l-a indrumat si trimis sa-si dea doctoratul la Paris.
CNA a fost nemultumit si de faptul ca reprezentantii posturilor publice de radio si televiziune si ai ARCA nu au fost invitati la dezbaterea din comisie.
El si-a declarat nemultumirea fata de aceasta decizie si a precizat ca ACC impreuna cu Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale (ARCA) protesteaza impotriva ordonantei, care elimina plafoanele prevazute pentru plata drepturilor de autor si conexe si nu ofera posibilitati de negociere cu societatile de gestiune colectiva.
Eduard Carlan, Bogdan Costea, Eduard Haris • Calugarul mascat si adulterina Teatrul Arca - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
Am sa-i ascult pana la sfarsitul lumii, Cu urechea lipita de urmele oilor strungii Urcate pe Arca lui Noe ca sa salveze cantecul, Prins intr-un dans nebun si neincetat Intre mica Tiganiada si Nunta, Avand la catarg, taind si raspandind zarile, Inorogul, copila, inorogul!
Simona Elena Popescu-ARCA Narcisa Elena Balaban Victoria Milescu Elena Armenescu Horia Tiugan Biblioteca Metropolitana Bucuresti Sediul Central - Sala Mircea Eliade Bucuresti, Sectorul 1:
In cadrul vernisajului au avut loc prezentari de carte si recitaluri de poezie ale autorilor: Simona Elena Popescu-ARCA, Victoria Milescu, Elena Armenescu si Horia Tiugan.
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr.
Sursele acestea nepamantene ar fi fost Nommosii, niste fiinte amfibii cu infatisare oribila, care au sosit pe o arca insotiti de fulgere si tunete.
Arca piciorului se aplatizeaza. Atunci cand conditia este usoara sau la o etapa medie, se trece la un tratament conservative - un fixativ plasat intre degetul mare si celelalte deete.
Astazi, in Romania, conceptele lui Coanda si tot ce tine de aeronautica sunt studiate de catre un grup de ingineri si cercetatori care au format asociatia ARCA (Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronautica) si au dezvoltat o multime de proiecte entuziaste.
Vivat Revista, Hohote in Herastrau, Comedie pe Titanic, Revista Revistelor, Vara nu-i ca iarna, Arca lui Nae si Vasile, Bufonii regelui, Dai un ban, dar face, Idolii femeilor, Nimic despre papagali, Pofta buna lui Tanase, Te astept diseara pe Lipscani, Ura si la gara, O seara la revista, Scandal in paradis, A scris si lansat in 2009 cartea Femeia Hopa-Mitica.
Arheologii rusi dintr-o asociatie care se ocupa cu localizarea Arcei lui Noe au declarat recent ca Arca cu care patriarhul biblic a supravietuit Potopului s-ar afla in Rusia, la malul Marii Negre, nu pe muntele Ararat din Turcia, cum se credea initial.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com