Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.12 secunde)
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Tot ceea ce a venit dupa a dovedit ca scepticismul meu de la Antena 1 n-a fost o exagerare.
Partidul Oportunist (in traducere Partidul Conservator sau Partidul Antena 1 - fost Umanist) se simte deja ameninţat din toate părţile şi a inceput să
Imagini din camera de arme a Parlamentului, unde a patruns prin efractie irlandezul baut la sfarsitul anului trecut, au fost difuzate in exclusivitate, miercuri, la Antena 3.
Dinu Patriciu, principalul actionar al cotidianului Adevarul, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, detinator al posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3 si al cotidianului Jurnalul National, Sorin Ovidiu Vintu, patronul Cotidianului si al canalului Realitatea TV, s-au aliat ca si in alte dati de partea premierului.
Incidentul, mult mediatizat, cu ziarista de la Antena 1 ar trebui sa-i dea de gandit.
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
https://antenastars.ro + mai multe stiri mondene pe www.spynews.ro ? liveVIDEO pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Nici macar comutarea pe Antena 1, unde Adrian Nastase era cotat cu 50,7%, iar Traian Basescu avea 49,03% nu a avut darul de a schimba atmosfera.
Mai mult, Basescu a declarat ca este dispus sa renunte la timpii de antena pe care ii are acordati discutiilor cu alti candidati pentru a se putea intalni fata in fata doar cu Adrian Nastase.
Grosul averii consta insa din actiunile sau partile sociale pe care le detine la 9 societati comerciale nominalizate, in frunte cu televiziunea Antena 1.
Totodata, popularul a trimis cereri pentru a fi informat referitor la timpii de antena pe posturile TV si radio, dar raspunsurile primite de la anumite televiziuni au fost mai mult decat evazive, lucru care l-a determinat pe Max Badin sa afirme ca AP va putea sa se confrunte direct cu reprezentantii altor formatiuni politice.
si sondajul realizat la iesirea de la urne, la ora 19, de CURS, comandat de Antena 1, arata ca Adrian Nastase si UN PSD+PUR au cistigat alegerile de ieri.
Agentia maghiara MTI a difuzat in urma cu doua zile o informatie potrivit careia Antena 1 ar fi inclus in programul sau pe februarie filmul “Trianon“.
Miercuri seara, intr-o emisiune transmisa de Antena 1, Basescu a declarat ca-si mentine punctul de vedere in privinta necesitatii organizarii alegerilor anticipate, precizand ca acestea ar trebui sa aiba loc “cel mai tarziu“ in mai sau iunie.
Migratie de la PD la “Initiativa 2003“ Convingerea exprimata la Antena 1 de presedintele Traian Basescu ca Lavinia Sandru se va intoarce in PD este insa infirmata de aceasta.
Presedintele Partidului Democrat Social si candidatul acestei formatiuni la alegerile prezidentiale conduce in exit-poll-urile realizate de CCSB si INSOMAR, pentru Antena 1, respectiv pentru Realitatea.
In ianuarie 2007, Elena Udrea a declansat prima criza politica, aruncand "biletelul roz" intr-o emisiune la Antena 3. Scos din poseta Elenei Udrea, biletelul roz a declansat un scandal interminabil pe scena politica, urmand o schema care s-a repetat apoi, peste doi ani, in criza coalitiei PSD - PD-L.
google-analytics.com