Cautare

23636 de rezultate pentru "antena 1 pitesti batut pana a murit" (4.30 secunde)
Banalul gest din cotidianul actual de a-ti face un autoportret cu telefonul mobil, un selfie, cum se zice mai nou, probabil reprezinta o sursa oarecum mai insolita de satisfactie, cu origini intr-un subconstient al orgoliului personal.
11 tari parcurse in 8 luni Tanarul roman care a pornit, in luna februarie, sa faca turul lumii pe jos, a ajuns luna trecuta in Bucuresti. A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV.
Andreea Ibacka a povestit la WOWbiz ca a avut doi caini, Tom si Tiara, iar unul dintre ei i-a murit in brate. "La sfarsitul verii s-a intamplat un eveniment nefericit. ... A murit din cauza unui virus.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Desi au fost resuscitati timp de mai multe ore, atat pilotul cat si co-pilotul au murit la spital.
Sapte persoane au murit sambata, in urma tragediei din Club Colectiv. Numarul persoanelor decedate a ajuns la 39. Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul sedintei de la Guvern ca: doi pacienti au murit la aterizare in Olanda, unul este roman, iar celalalt este cetatean italian.
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Doliu in lumea muzicala din Rusia dupa ce una din cele mai bune voci a murit, rapusa de cancer. Tragedia s-a produs in timpul diminetii, in spital. Valentina Tolkunova a murit la varsta de 64 de ani. ... Din nefericire, s-a stins din viata pe 24 martie 2019, dimineata.
O studenta la Arhitectura a murit in gara la Chitila. S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. O studenta in varsta de 22 de ani a murit recent in Halta Pajura, in Chitila.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. L-a batut de l-a jucat olteneste. ... Olguta a meritat.
daniilgaucan.wordpress.com / De Actualitate O familie a plecat intr-o excursie in Anglia pentru a cumpara ceva dintr-un frumos magazin de antichitati, pentru celebrarea celei de a 25-a aniversari de la casatorie. ... In timp ce doamna le oferea ceea ce cerusera, cescuta de ceai a inceput sa vorbeasca:
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. ... Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate. In weekend, Teo a ripostat:
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
O femeie din Giurgiu a batut doua eleve de 12 ani in timpul orelor. Femeia care le-a batut pe fete era mama unui baiat din scoala. Femeia le-a batut pe fete din cauza unei neintelegeri mai vechi.
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. Sper sa-si revina fiindca, pana una-alta, e singura televiziune. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare. ... DREPTATE PANA LA CAPAT.
google-analytics.com