Cautare

4414 de rezultate pentru "antena 1 calarasi 05 05 2010" (3.02 secunde)
ACTUALITATEA DE CALARASI: Gara Calarasi: investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei.
ATITUDINEA DIN CALARASI: ... Daniel Stefan Dragulin din functia de primar al mun Calarasi. ... Calarasi, Daniel Stefan Dragulin 1. ... Calarasi; ... Calarasi in perioada 2014 - 2020, si anume: ... Calarasi pentru 2014-2020, 95% reprezinta MINCIUNI, DEZINTORMARI, NEREALIZARI. ... Calarasi.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
reconstituirea cu fidelitate a celor 300 de cladiri de patrimoniu distruse, sub forma unei machete, a unei diorame uriase, care reconstituie la scara 1/100 tot centrul vechi al orasului Calarasi.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Antena 3, atac la SUA:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare. ... Si este construita la scara 1/200.
daca spaniolii au ales Romania si mai ales judetul Calarasi, ei stiu de ce: ... Din articolul Andrei Oprescu aflam ca fabrica Huercasa din Calarasi va crea 50 de locuri de munca.
ATITUDINEA DIN CALARASI: Cu ocazia Zilelor Dunarii, Ivan Patzaichin felicita proiectul de port turistic la Calarasi al lui Vasile Iliuta (Autor:
Organizatorii, ii asteapta pe iubitorii ciclismului, intr-un cadru mirific, sa parcurga traseul MTB, de pe Insula Mare si sa se bucure alaturi de copiii lor, care vor pedala pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea).
Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Misterul sinuciderii tinerei Carmen Sara din Calarasi realitateadincalarasi.ro informeaza:
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi.
Jurnalul de Calarasi: EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi!
google-analytics.com