Cautare

1704 de rezultate pentru "alexandru lupulescu" (2.96 secunde)
RTV.NET - UPDATE 17.10 Andrei Alexandru, membru al PSD sector 2 si fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, protesteaza fata de faptul ca i-a fost invalidata candidatura la presedintia partidului.
Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ. ... Redam o parte din interviul lui Alexandru Muraru pentru ReporterIS.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, a declarat ieri ca prioritatea numarul unu a Aliantei, de a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, se loveste de doua probleme, dintre care una insurmontabila.
Cei mai cunoscuti dintre acestia sint Alexandru Crisan senior si junior si Constantin Dilgoci. ... Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Alexandru Ciucu, creatorul Casei Regale, pregateste publicului o surpriza. Pe langa modelele rafinate pe care le propune barbatilor, Alexandru Ciucu s-a gandit si la reprezentantele sexului frumos.
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani.
Alexandru al VI-lea il santajeaza pe rege, precizand ca va recunoaste drepturile francezilor asupra tronului din Napoli, doar daca regele va convinge familia d'Este sa accepte casatoria.
Actorul Alexandru Arsinel a reactionat dur, dupa ce a fost acuzat ca a primit un rinichi doar pentru ca este un artist cunoscut, scrie yahoo.ro.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Documentul a fost citit de Alexandru Vaida-Voievod in Parlamentul de la Budapesta, in sedinta din 5/18 octombrie 1918.
In goana dupa imagine publica pozitiva, presedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, nu a precupetit niciun efort. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
La randul sau, deputatul social-democrat Alexandru Mazare a avut de tras din cauza faptului ca este fratele celui mai vanat primar din Romania, Radu Mazare, fiind din acest motiv cercetat de politisti sau procurori.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Andrei Alexandru, purtator de cuvant al presedintelui Senatului Nicolae Vacaroiu, a primit decizie de politie politica din partea CNSAS, potrivit unor surse din cadrul Colegiului.
Fostul presedinte executiv al PSD Bihor Alexandru Retegan a declarat ca a votat pentru guvernare, dar decizia va aprtine celor de la Centru.
google-analytics.com