Cautare

4242 de rezultate pentru "adrian anghel" (2.65 secunde)
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
Fostul premier Adrian Nastase ti-a depus marti dimineata dosarul de candidatura la Secretariatul general al PSD.
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase. Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Adrian Nastase:
Ai facut destul rau, ai creat o stare de haos" Adrian Nastase a fost prezent, sambata seara, in cadrul emisiunii Q&A, moderata de Alessandra Stoicescu. ... Dupa un an, Adrian Nastase spune ca, pentru Traian Basescu, mai exista un singur mesaj:
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. ... Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza. ... Adrian Nastase pe blog:
Adrian Mutu: adevarul gol-golut despre aventura cu profa de sex Laura Andresan De-a lungul anilor, Laura Andresan a vorbit in nenumarate randuri despre presupusa aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu, afirmand ca au facut pana si sex in grup.
Festivalul Adrian Paunescu revine la Craiova cu mari artisti / Printre invitatii din acest an: Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Imi mentin declaratiile despre condamnarea lui Nastase Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca isi mentine declaratiile in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, aratand ca el a exprimat doar niste realitati care nu au nicio legatura cu independenta justitiei.
Adrian Nastase, presedintele PSD, a acceptat provocarea "Jurnalului National” alaturindu-se politicienilor care scriu, saptaminal, un editorial pentru acest cotidian.
Ministrul a facut astfel legatura dintre vizitarea unor obiective portuare, urmate de o plimbare cu nava "Anghel Saligny", respectiv ecluzarea de la Agigea si discutii pe care le-a purtat, ulterior, cu directorul Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa, referitor la proiectele de viitor ale acestuia in cadrul ACN.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
Deputatul Anghel Stanciu, unul dintre fondatorii PP, nu a fost prezent la congres a€ždin motive obiectivea€œ si nu a primit nici o functie de conducere.
Anghel Saligny. ... Anghel Saligny, intrucat asemanarea cu Gara fluviala a Complexului portuar Ramadan-Giurgiu este mai mult decat izbitoare, asa cum puteti constata din imaginile de mai jos.
Anghel Robert: ... Anghel Robert: Pentru ca se ajunge mai greu in Cotroceni decat in Piata Victoriei, unde e metrou si in centru!
"Nu sunt neaparat membri ai PD, sunt militari care s-au pensionat, aproximativ 35 de persoane care, in cursul zilei de marti, se vor plimba cu vaporasul Anghel Saligny", ne-a declarat deputatul PD, care ne-a asigurat ca astfel de actiuni vor mai avea loc, sub coordonarea sa, pe parcursul acestei vacante parlamentare de vara.
In acest sens, presedintele Consiliului Executiv al PC, Florin Anghel, a declarat ca ii va cere ministrului de Interne, democratul Vasile Blaga, sa elaboreze o ordonanta de urgenta pentru amanarea cu doi ani a punerii in practica a prevederilor Statutului alesilor locali referitoare la migratia politica.
Indoiala lui Blaga Desi Emil Boc a declarat ca nu a primit nici o invitatie la discutii din partea liberalilor, dupa conferinta de presa de la Craiova democratii au plecat la negocieri, lucru confirmat de mai multi liberali, printre care si presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel, prezent la Craiova la Conferinta Asociatiei Municipiilor din Romania.
google-analytics.com