Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (5.25 secunde)
Potrivit acestuia, exista semnale din lumea interlopa despre existenta unor structuri mafiote implicate in acte de coruptie, care sunt dispuse sa comita atentate, apeland la orice mijloace posibile.
Ce se intimpla daca nu au acte sau au acte expirate? Nici macar venitul minim garantat conform Legii 416 nu poti sa-l acorzi, daca nu au un domiciliu stabil.
Ce se intimpla daca nu au acte sau au acte expirate? Nici macar venitul minim garantat conform Legii 416 nu poti sa-l acorzi, daca nu au un domiciliu stabil.
Dar prezenta militara americana in Romania va fi reglementata pe hartie, cu acte in regula, in baza unor prevederi convenite (mai mult sau mai putin clare, nu stim, dupa cum nici nu stim daca vom afla care sunt respectivele „prevederi“).
care a băut antigelul şi acum se face vinovat de grave acte de corupţie. ... la astfel de acte de corupţie se referă
Toate aceste acte ce trebuie intocmite din nou, alergatura, timpul pierdut, enervarea, stresul si birocratia sistemului vor conduce la intarzieri la incasarea indemnizatiei si, implicit, la probleme financiare pentru foarte multe familii de romani.
In Romania, fireste, unde in perceptia publica a intra in politica echivaleaza cu a face bani foarte usor din acte de coruptie. ... Sau pe Copos ca a vandut Loteriei - cu acte in regula, cu impozite platite etc.
Au devenit in schimb indezirabile de a mai sta pe teritoriul tarii neavind acte de la biroul pentru straini.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
De asemenea, faptul ca nu toti medicii de familie au inteles corect noile provederi ale legii privind dovedirea statutului de asigurat, sute de batranei au suferit pentru ca medicii, neinformati, le-au cerut sa aduca aceleasi acte ca si cele necesare angajatilor care trebuie sa-si dovedeasca statutul de asigurat.
De asemenea, sa nu credem ca un alt edil-sef face acte de caritate pentru niste amarati dati la ziar ca traiesc de azi pe maine doar asa, fara sa-i pese de voturi!
Un asemenea specimen de idee a scapat cu fuga din Ministerul Justitiei si s-a transformat in "Caravana Anticoruptie", ce are ca scop "sensibilizarea opiniei publice asupra fenomenului de coruptie, cresterea gradului de constientizare asupra amenintarilor reprezentate de orice forma de coruptie prezenta in societatea romaneasca, promovarea instrumentelor de combatere a acestui flagel si incurajarea grupurilor tinta pentru a actiona impotriva unor astfel de acte reprobabile si a le respinge cu fermitate".
In fapt, barbatul, impreuna cu alti suspecti, au constituit un grup infractional organizat specializat in comiterea de inselaciuni prin folosirea de documente de identitate falsificate si acte de proprietate contrafacute, in scopul obtinerii de imprumuturi cu oferirea unor garantii imobiliare.
care a deposedat-o de geanta, in care avea acte de identitate, suma de 30 lei si un telefon mobil.
La data de 26.05.2011, politistii, sub indrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au efectuat 7 perchezitii domiciliare in Bucuresti, de unde au fost ridicate acte de infiintare si functionare, acte contabile si stampile ale mai mutor societati comerciale, fiind indisponibilizate 259 usi de exterior, 77 de usi din lemn pentru interior, 320 de pachete plinta bambus, 1068 de cutii parchet lemn masiv, 60 de cutii feronerie si 128 de cutii parchet lemn masiv.
Aurel de 21 de ani, din judetul Dambovita, care, dupa ce a agresat o femeie de 66 ani, i-a smuls, prin violenta, geanta in care aflau acte de identitate, suma de 200 de lei, un telefon mobil si diverse alte bunuri.
O a cincea persoana implicata in falsificarea de acte de identitate a fost arestata la Bucuresti in urma cu aproximativ doua saptamani, aceasta facand parte si dintr-o retea de falsificatori de carduri.
constituire a unui grup infractional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup, folosirea de acte nelegale la autoritatea vamala, folosire de acte falsificate la autoritatea vamala, evaziune fiscala, inselaciune, nerespectarea dispozitiilor privind operatiile de import sau export si spalare de bani", a declarat Nicolae Lohon, purtator de cuvant IPJ Mehedinti.
Un grup format din 40 de parlamentari PSD si PNL a initiat un proiect de lege care sa unifice intr-un corp comun toate reglementarile rutiere continute in acte normative diferite.
Adica daca un politist te-a oprit pentru ca-ti functioneaza doar un far si observa si alte nereguli legate de acte sau starea masinii sau, mai rau, de starea soferului, poate lua masurile legale pentru fiecare in parte, in acelasi timp.
google-analytics.com