Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (4.64 secunde)
Potrivit legislatiei actuale, rentierul agricol este definit ca persoana fizica in varsta de peste 62 de ani care, de la data intrarii in vigoare a Titlului, nu are si nu va detine in proprietate, cumulativ in timp, mai mult de 10 hectare de teren agricol extravilan, pe care le instraineaza prin acte intre vii sau le arendeaza, total sau partial, primind de la Oficiul National de Renta Viagera Agricola carnetul de rentier agricol.
Potrivit legislatiei actuale, rentierul agricol este definit ca persoana fizica în vârsta de peste 62 de ani, care, de la data intrarii în vigoare a Titlului, nu are si nu va detine în proprietate, cumulativ în timp, mai mult de zece hectare de teren agricol extravilan, pe care le înstraineaza prin acte între vii sau le arendeaza, total sau partial, primind de la Oficiul National de Renta Viagera Agricola carnetul de rentier agricol.
Cererea de dizolvare trebuie insotita de mai multe acte, spun cei de la ORC Dolj, printre care: ... Cererea de radiere pentru toate tipurile de societati comerciale trebuie insotita de alte acte (hotararea asociatilor, publicarea in MO a hotararii de dizolvare, certificatul de inregistrare a societatii) etc.
Ce acte are ea? Si noi avem acte. Ce ii trebuie ei camin? Sa-si puna singura ca, daca vin sa monteze apometre, n-o sa-i platesc eu apa", spune Vica Bloanca.
CE Turceni a decis reducerea costurilor de achizitii cu 20%, iar Rovinari cu 10% La randul lor, reprezentantii CE Turceni spun ca au decis sa-si reduca din cheltuieli prin incheierea unor acte aditionale la contractele pentru achizitii, prin care cantitatea cumparata este diminuata cu 20%.
Este permisa, in aceasta strategie "de aparare", inclusiv confectionarea de acte sau fapte atribuite unor jurnalisti. ... Singurii interesati sa o faca sunt cei lezati de devoalarea publica a unor acte antidemocratice ori de mare coruptie pe care le savarsesc.
Documente necorespunzatoare la dosar Presedinta completului de judecata, Viorica Costiniu, a remarcat la judecarea recursului lui Sorin Ovidiu Vantu si a altor doi acuzati, chiar de la inceputul dezbaterilor, ca la dosar ar exista documente si acte de urmarire penala care nu ar indeplini formalitatile procedurale.
Voi explica cum sunt fraudate, in baza unor acte normative intentionat confuze, 800 de mii de familii. ... In realitate, insa, modul in care a fost construit mecanismul, prin care legea se aplica, este cel putin fraudulos si intra in conflict cu alte acte normative mult mai puternice.
Bineinteles, la notar trebuie sa fie dusa si documentatia cadastrala pentru aceasta uscatorie, acte intocmite de catre o persoana autorizata in domeniu, un cadastrist.
doua proiecte de acte normative a caror aplicare, coroborata cu alte acte din legislatia secundara, va conduce la eliminarea si comasarea a 92 de taxe parafiscale si tarife.
Executivul european noteaza ca, de la momentul pronuntarii de catre Curtea Constitutionala a Germaniei si, respectiv, a Romaniei, a hotararilor de anulare a legilor nationale de transpunere a Directivei privind pastrarea datelor, cele doua tari nu au aratat cand si in ce mod vor adopta noile acte legislative in materie.
FB se apuca sa-ti ceara acte de identitate, facturi de gaze, poze cu tine si cu actul in mana si alte asemenea aberatii de-a dreptul deranjante. ... In cazul in care ai fost blocat de catre FB nu te apuca sa le trimiti acte de identitate!
Cartea pe care a lansat-o in vara, "Intre acte" (Editura All), a devenit bestseller. ... Am selectat si pasajul urmator, un fel de epilog i-as spune, din "Intre acte":
La serviciu, amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. ... O serie de acte trebuie refacute si deja v-ati plictisit sa tot reparati ce strica altii.
Exista totusi si-n continuare in pofida ucrainizarii fortate o populatie romaneasca considerabila (scrisa in acte drept moldoveneasca). ... Romanii bucovineni au ramas inregistrati in acte ca romani.
Fie ca este vorba despre finante sau doar de niste acte, nu faceti din asta sfarsitul pamantului. ... Mare atentie la ratacirea unor acte.
"Practic, m-am intors, dar acum fug dupa acte, pentru ca trebuie refacute o serie de acte. In cei sapte ani de zile, era singura permisiune data, nu eram in nicio incompatibilitate.
Fratele cantaretei a vandalizat si sediul Uniunii Artistilor Plastici si a comis si alte acte de distrugeri de-a randul anilor. ... El a fost amendat cu suma de 300 de lei de catre politistii locali, iar cei de la Politia municipiului Baia Mare il cerceteaza acum pentru acte de distrugere.
Mi-ar placea ca tinerii sa manifeste respect pentru ceea ce se afla in jurul lor, sa aiba preocupari serioase, pasiuni si sa nu se preteze la acte de vandalism.
Masinile furate care se vand in targ si avansul pentru acte Gasesti o masina in targ si vrei sa o cumperi. ... Daca esti prost, platesti cateva sute de Euro si primesti niste acte.
google-analytics.com