Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (5.35 secunde)
Pentru a justifica banii incasati fictiv de societatea M Lia, Liliana Maior a intocmit in decembrie 1999 acte de plata a unor furnizori fictivi.
Cu ajutorul unor proprietari din Corbu, dar si cu acte normative contrafacute, mai multi afaceristi constanteni au reusit sa puna mana pe mai multe hectare de terenuri intr-o zona strict protejata de lege - cel putin asta a concluzionat, la prima "strigare", noul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu.
Basescu, fals in acte publice (Autor: ... Domnul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD dar, in acelasi timp, un eminent specialist in stiinte juridice, a observat pe buna dreptate ca seful statului, Traian Basescu, a comis o infractiune de fals in acte publice. Si nu in orice fel de acte.
Din luna martie a acestui an, de cand Fiscul si Garda Financiara au ordin sa nu mai permita intrarea in tara a tirurilor pline cu marfa fara acte de provenienta si de cand se sigileaza orice mijloc de transport care vine din spatiul intracomunitar, afacerile la vedere cu legume, fructe si produse congelate parca au "inflorit"
In urma acelei note, Executivul a decis sa publice in „Monitorul Oficial“ anexele tuturor acestor acte normative, atat a hotararilor care vor fi aprobate in viitor, cat si a celor deja adoptate si publicate incomplet.
Incepand cu anul 2001 se produc, in medie, intr-un interval de 3 ani, aproximativ 3000 de acte normative de baza.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
Mai multe cercetari au incercat sa testeze validitatea acestei conceptii, demonstrand ca numerosii detinuti, aflati in inchisori pentru acte de violenta grava, au fost maltratati dur de catre parintii sai, in timpul copilariei sau adolescentei.
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
Cu alte cuvinte, cei care vand cu acte nu au cum sa devina rentieri. ... Mai mult, trebuie ca terenurile vizate sa nu fi facut obiectul altei "instrainari prin acte intre vii" dupa 1990.
Noul ministru le-ar fi cerut directiilor judetene de finante sa exprime problemele reale cu care se confrunta oamenii legii in aplicarea actualelor acte normative.
De asemenea, scaderi semnificative se vor inregistra si la autentificarea celorlalte acte de garantie, acestea atingand limita de 35%.
Pe de alta parte, minerii au savarsit acte reprobabile. ... - De frica au plecat numai cei care au savarsit acte reprobabile. ... Si starea de spirit care a urmat, din cauza acestor acte de primitivism. ... De ce au avut loc acele acte de vandalism la trei saptamani dupa alegeri?
Este vorba acum despre o benzinarie "rulata" pe acte in familie, ocazie cu care i-a crescut pretul de aproximativ zece ori, suficient cit sa-i aduca lui Mimitel o returnare de TVA de peste 5,5 miliarde de lei.
Fosta contabila de la Ciocarlia a plecat in concediu cu acte din institutie Si pentru ca Nicolae Marghiol nu putea sa faca falsuri in acte singur - alaturi i-a fost chiar contabilul primariei, Nicoleta Claudia Onara.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
In textul legii se stipuleaza interzicerea ridicarii in locuri publice, cu exceptia muzeelor, a unor statui, grupuri statuare, placi comemorative referitoare la persoanele vinovate de savarsirea unor acte de opresiune in perioada dictaturii comuniste.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Frumusetea spiritului uman Singura motivatie care pare specific umana este cea vizand frumosul, in particular frumosul uman, adica frumusetea spiritului uman si a unor acte specific umane care infrumuseteaza lumea fara a fi asociate cu niciun interes egoist, personal sau de grup si, mai ales, cu posesia de obiecte, privilegii, pozitii si asa mai departe.
Directorul Spitalului Municipal Clujana, Nicolae Constantea, medicul care l-a operat pe Emil Boc de apendicita acuta, a declarat ieri ca acesta este un pacient "putin indisciplinat", pentru ca nu respecta repausul si semneaza acte.
google-analytics.com