Cautare

25 de rezultate pentru "acl" (2.73 secunde)
Cat pe ce sa ramana ACL-ul fara candidat. ... ACL-ul oricum mergea de la inceput pe o gheata subtire. ... Fara candidat (care, ca veni vorba, si-ar fi pierdut si functia de primar, nu numai mult doritul ,,Buletin de Bucuresti’’!), ACL-ul s-ar fi rupt.
Candidatul ACL in alegerile prezidentiale are o singura tinta: ... Practic, prezidentiabilul ACL isi asuma in mod explicit continuarea modelului politic al lui Traian Basescu.
Victor Ponta, ar fi preferat de 57% dintre romani, in timp ce Klaus Iohannis, liderul ACL, de 43% dintre alegatori, in cazul in care doar cei doi ar candida in alegerile prezidentiale, releva Barometrul de opinie realizat de GSSC Avangarde.
Candidatul ACL la prezidentiale a intrat intr-o evidenta criza de idei.
Candidatul ACL a afirmat ca nu isi aminteste cat costa o ora de meditatii si cum primea banii, dupa care a adaugat ca "un om care nu isi aminteste si unul care nu stie fac casa buna", la care moderatorul i-a raspuns ca fac "sase case bune".
Candidatul ACL la presedintie nu numai ca refuza sa lamureasca aspectele controversate legate de averea sa si de activitatile din trecut, dar isi permite sa aiba o atitudine cinica la adresa profesorilor care, asa cum spune el ca a facut, au muncit cinstit o viata intreaga dar nu au reusit sa-si cumpere 6 case.
In opinia PSD, pe Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale, il urmareste trecutul.
Victor Ponta 40,33%, Klaus Iohannis 30,44%, dupacentralizarea a 98,30 % din procesele verbale Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 40,33% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis 30,44%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 18.527 sectii de votare, reprezentand 98,30%.
Reamintim faptul ca, in guvernarea Ponta, evaziunea a atins cote record in ultimii 10 ani", se arata intr-un comunicat de presa al ACL.
Senatoarea Gabriela Firea:
Insa, demersurile ACL, care sunt intr-o coordonare perfecta cu ceea ce face liderul de la Cotroceni, reprezinta mai mult decat niste simple coincidente, ele fiind dovada unor actiuni concertate, care au avut menirea sa afecteze sansele Corinei Cretu de a obtine un post important in noua Comisie Europeana.
ACL - Alianta Crestin - Liberala, un hibrid politic, rusinos, pentru care PDL si PNL si-au dat consimtamantul, nu este nimic altceva decat oficializarea unui act de trista amintire:
In slugarnicia care il caracterizeaza, Florin Turcanu si-a luat concediu pentru a-l intampina pe Klaus Iohannis in vizita pe care acesta o efectueaza la Botosani si pentru a se ocupa personal de discreditarea PSD si a lui Victor Ponta, in incercarea disperata de a strange cateva voturi pentru candidatul ACL la presedentie.
Am avut cele mai bizare miciurinisme politice, gen ADA, USL, ACL, a aparut PMP, madam Macovei vrea si ea partid, am avut partide ale tinerilor, ale clasei de mijloc, ale intreprinzatorilor.
De partea sa, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a propus o singura dezbatere, la Universitatea de Vest din Timisoara. Sursa: RFI
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, spune ca presedintele Traian Basescu, desi sustinator declarat al Elenei Udrea, l-a sprijinit de fapt pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, dovada rezultatele votului din Republica Moldova.
Candidatul PSD-UNPR-PC ar fi preferat de 54% dintre cei intervievati, in timp ce pentru prezidentiabilul ACL, Klaus Iohanis, ar opta 46 de procente.
Ponta l-a batut cu 4-1 pe Iohannis in dezbaterea electorala Prezentatorul TV Lucian Mindruta scrie pe blogul personal ca la prima dezbatere intre prezidentiabilii Iohannis si Ponta, premierul l-a dominat total pe liderul ACL.
Tocmai de aceea, candidatul ACL a incercat sa-si acopere toata aceasta necunoastere printr-o atitudine ostila, jignind si tipand in direct.
58% dintre respondenti considera ca Ponta a dominat dezbaterea de la B1TV Un procent de 58% dintre persoanele chestionate care au urmarit emisiunea electorala de la postul B1TV, de miercuri seara, considera ca Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, este castigatorul dezbaterii, in timp ce 42% dintre respondenti sustin ca acela care ar fi dominat discutiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arata datele finale ale un sondaj CSCI spot, remis miercuri AGERPRES.
google-analytics.com