Cautare

2021 de rezultate pentru "accident rutier in oradea" (4.34 secunde)
Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri, la hotelul Dacia-Continental, a doua editie a conferintei "Turismul romanesc actual si in perspectiva". Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei.
Bricostore, a doua retea de magazine de bricolaj din Romania, si-a bugetat pentru acest an afaceri de 235 de milioane de euro, dorind extinderea lantului cu cinci magazine in care vor fi investite 50 de milioane de euro, au declarat oficialii companiei.
Conform Hotaririi de Consiliu Local, incepand din data de 1 iulie, Directia Finante Locale redevine o directie a Primariei Oradea, la sefia ei fiind numit Eduard Florea.
*Firma Reosal este noul operator de salubritate care va deservi opt comune din imprejurul Oradiei Inca de la infiintarea asociatiei de dezvoltare intercomunitara "Zona Metropolitana Oradea", care s-a produs la data de 9 mai 2005, aceasta si-a stabilit ca prioritate elaborarea si implementarea unor proiecte de mediu.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Cei 222,71 km aferenti proiectului de reabilitare au fost divizati in trei sectoare distincte.
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. Strategia Grupului Carrefour este aceea de a-si intari prezenta pe pietele in crestere sub un singur brand, adaptata local.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006. ... Prin urmare am decis sa vindem fabrica", ne declara in toamna lui 2007 adminsitratorul fabricii, Paraska Veaceslav.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea implementeaza in aceasta perioada proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria impreuna in Europa", in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Békés din Ungaria.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
google-analytics.com