Cautare

18564 de rezultate pentru "accident rutier in constanta pe data de 23 09 2010" (3.26 secunde)
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. 5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. Iar de aici... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. Cu toate ca, teoretic, mai sunt doar putin mai mult de trei luni pana la alegerile locale, PD-L nu si-a desemnat inca omul care sa-l doboare pe Mazare.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Masina prefectului de Constanta a intrat intr-un parapet. Capota s-a deschis in timpul mersului. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National:
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Impresionata de potentialul economic al judetului Constanta, cu ocazia vizitei facuta, guvernatorul regiunii Silistra din Bulgaria, Svetlana Velikona, a promis ca va reveni in Constanta, de data aceasta insa insotita de oameni de afaceri bulgari.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui, gata saptamana viitoare Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui (Bucuresti-Constanta) va fi inaugurat saptamana viitoare.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
google-analytics.com