Cautare

18564 de rezultate pentru "accident rutier in constanta pe data de 23 09 2010" (7.47 secunde)
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii. Sa nu mai spunem ca pentru cei mai multi, carnea de pasare reprezenta principalul aliment.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: 4 morti si 39 de raniti. ... Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental. Jurnalistul venea de la Unirii, pe Bulevard, si dupa rondul de la Universitate a facut dreapta, pe Batistei.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
google-analytics.com