Cautare

617 de rezultate pentru "zz" (6.59 secunde)
Reprezentativa Argentinei s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dup ce a invins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selectionata Olandei, in semifinalele competitiei.
Germania este noua campioana mondiala dupa 1-0 in finala cu Argentina de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA-ARGENTINA, meciului anului, s-a jucat pe arena "Maracana" din Rio de Janeiro Germania si Argentina sunt la a treia finala de CM.
Ovidiu Ioanitoaia: Campioni contestati Ajuns unde trebuia, titlul mondial se afla pe maini bune, asta in ideea ca Germania n-a pierdut nici o intalnire la CM si a inscris cele mai multe goluri, 18.
Steaua - Aktobe 2-1. Ros-albastrii, in play-off-ul UCL. Vezi cati spectatori au fost si golurile lui Chipciu si Stanciu! Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa 2-1 in returul cu Aktobe.
Realitatea.net informeaza: Ghiggia ramane in istoria fotbalului ca jucatorul care a marcat golul cu care Uruguay a castigat Cupa Mondiala in 1950 in fata Braziliei.
digisport.ro / Rezultat istoric. Italia - Romania 2-2. Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro.
Romania, invinsa greu in meciul de debut la EURO si eliminata din grupe; Franta - Spania, posibila finala.
Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016.
Presa sportiva informeaza: Echipa de fotbal a Frantei va intalni Portugalia in finala EURO 2016, dupa ce a invins formatia Germaniei cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stade Velodrome din Marsilia, in a doua semifinala a competitiei.
STIRILE PROTV informeaza: Steaua - Manchester City 0-5. Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Are 23 de ani, e manechin profesionist si, desi traieste la Stockholm, petrece mult timp la Milano. Astrid Ericsson a cochetat de tanara cu fotbalul, a si evoluat la Hammarby DIF, in prima liga suedeza, dar cariera in modelling a fortat-o sa renunte.
AGERPRES informeaza: Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
AGERPRES informeaza: Romania a invins greu Armenia, cu 1-0, in preliminariile CM 2018 Nationala Romaniei a invins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, dupa un gol marcat in prelungiri.
Imi doresc foarte mult ca aceste randuri sa ofere celor care reusesc sa le parcurga rabdare, calm si intelepciune in intelegerea propriilor lor relatii, incepand cu cea mai importanta, CEA CU EL INSUSI.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta.
Noul PlayStation de la Sony a intampinat destule probleme la lansare. Acestea, impreuna cu pretul piperat, au facut ca unii sa nu aiba incredere in strategia Sony pentru PS3.
Blizzard a anuntat ca The Burning Crusade, primul expansion al MMORPG-ului de succes World of Warcraft, s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in prima luna dupa lansare.
Blizzard Entertainment a anuntat oficial, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Seul, Coreea de Sud, ca lucreaza la Starcraft 2 (Artwork trailer, Cinematic trailer, Gameplay Trailer).
Spre fericirea angajatorilor, site-urile pornografice de multe ori nu pot fi accesate la locul de munca si, chiar daca nu beneficiaza de promovare sustinuta, au o popularitate foarte mare, sustinuta de un sistem ad-hoc de "recomandari".
google-analytics.com