Cautare

617 de rezultate pentru "zz" (2.54 secunde)
Toate restaurantele de pe faleza au fost luate la bani marunti de inspectorii de la Protectia Consumatorilor. Raidul s-a lasat cu amenzi care au insumat 11.000 de lei.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Numarul afacerilor în domeniul gastronomiei din Craiova este extrem de mare. Cele mai multe ramân însa la un succes mai mult sau mai putin trecator la nivel local.
Operatorul aerian Carpatair ar putea pierde în curând monopolul asupra curselor cu plecare de pe Aeroportul din Craiova. Alte trei companii aeriene, dintre care doua low cost, sunt interesate de efectuarea unor zboruri de pe Aeroportul din Banie datorita traficului intens de pasageri înregistrat în ultimul an la Craiova.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema:
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, au organizat seminarul cu tema:
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
O delegatie din Provincia italiana Perugia a fost prezenta, ieri, la Camera de Comert si Industrie Bihor, in scopul realizarii unor relatii institutionale si de lucru pentru a aprofunda obiectivele si modalitatile de realizare a unei colaborari intre ambele parti.
P538 Barchetta, o masina inspirata de proiectul P538S din 1966 al lui Giotto Bizzarini, va fi prezentata luna viitoare publicului larg.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Enel S.p.A si compania controlata de stat Electrica S.A. au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Modificarile si fluctuatiie de pe piata imobiliara din Constanta sunt in stransa legatura cu sezonul de vara turistic, dar si cu perioada de sedere in Constanta a studentilor din afara orasului pe timpul anului universitar.
Blue Air isi va transfera zborurile pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, intre 29 septembrie si 12 octombrie, perioada in care aeroportul Aurel Vlaicu din Baneasa va fi inchis pentru lucrari de intretinere, potrivit unui comunicat al companiei aeriene low-cost.
google-analytics.com