Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.46 secunde)
Cu trei abtineri, liberalii din Executiv au primit votul de incredere al Delegatiei Permanente a partidului lor. Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Caucazul a devenit noul "butoi cu pulbere" al Europei. Conflictul ruso-georgian arata cat de mici sunt unele tari fata de altele, si cat de important este pentru Rusia demonstrarea continua a fortei pe care o reprezinta.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin.
Pe site-ul Inpolitics, sunt avansate cateva idei sub semnatura lui Bogdan Tiberiu Iacob, pe care le reproducem in continuare, despre esecul lui Traian Basescu in relatia cu Statele Unite ale Americii, in cei 5 ani ai mandatului sau de presedinte.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
Bogdan Tiberiu Iacob face dezvaluiri fulminante pe site-ul Inpolitics: Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte.
Oana Dan publica in Evenimentul Zilei un articol intitulat "Ce alti artisti s-ar mai potrivi in guvern?", si pe care il puteti citi in continuare.
Razvan Mitroi publica pe ImpactNews articolul "Ponta - unsul lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta este presedintele PSD pentru ca aceasta a fost vointa lui Ion Iliescu.
Jurnalista Adriana Dutulescu publica pe blog articolul "Diaconescu s-a executat la ordin si s-a intors la matca, langa Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Inpolitics publica articolul "Snagov: cacealma de imagine sau comando basescian pentru salvarea lui Boc?", pe care il puteti citi in continuare.
Pe Amos News, Octavian Andronic se intreaba daca "Ascensiunea Elenei Udrea mai poate fi oprita?". (N. Red. "Ascensiunea lui Arthuro Ui poate fi oprita" este titlul unei piese de teatru de Bertold Brecht.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
Primaria vinde case si la jumatate fata de pretul de evaluare, pentru a recupera debitele craiovenilor catre bugetul local. Amatorii de chilipiruri pot lua ieftin chioscuri, plantatii de ciresi si autoturisme.
Invitat la emisiunea lui Turcescu, fostul ministru de Externe si actualul profesor universitar Adrian Cioroianu a facut si cateva precizari legate de relatia sa cu Traian Basescu.
google-analytics.com